INTERVJU ZA OBJEKTIV

Saša Kovačević: Ne pogađaju me komentari o mom izgledu, nemam ništa protiv estetskih operacija (VIDEO)

Saša ne želi da demantuje spekulacije da se podvrgao estetskim intervencijama na licu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Saša Kovačević, Foto: E-stock/Dušan Milenković

Srpska pop zvezda Saša Kovačević ovih dana glavna je tema na društvenim mrežama zbog navodnih estetskih korekcija na licu.

Saša je u razgovoru za “Objektiv.rs” progovorio o ovim nagađanjima i istakao da ne želi ništa da demantuje, ali priznaje da je imao operaciju sinusa koja mu utiče na glas i na ostale aspekte života.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Utiče na sve, na čitav život. Imao sam raznorazne otoke, modrice koje sam do sada gotovo prevazišao. Bolje se osećam i ide ka boljem, ja se nadam”, kaže Saša za “Objektiv”, a na pitanje šta je prava istina o estetskim zahvatima na licu, o kojima se danima priča, rekao je:

“Instalirao sam u glavu sve što je moglo da se instalira (smeh). Ja za 17 godina karijere nikada ništa nisam demantovao, niti sam se pravdao nikome. To je prava istina. Imao sam intervenciju zarad svog zdravlja, to je jedini razlog zašto sam treći put operisao sinuse. Neko to reši prvi put, neko nikada. Ja se bavim pevanjem, moj aparat su glas i nos, to mora da bude u besprekornom stanju kako bih ja obavljao ono što najviše volim”.

Saša Kovačević, Foto: E-stock/Dušan Milenković

Pitali smo pevača i da nam iskomentariše razne komentare na društvenim mrežama na račun njegovog lica.

“Srpska posla. Uvek tražimo neku lošu stranu, nešto da opljujemo zato i nisam hteo ništa da demantujem, niti da kačim na Instagram. Nisu me povredili komentari, jer ih nisam ni čitao. Ustvari, prvi dan sam pročitao neke. Bilo mi je interesantno šta sve ljudima može da padne na pamet”, kaže pevač i dodaje da nema ništa protiv estetskih korekcija.

“Ja nemam ništa protiv estetskih operacija i botoksa i svega što postoji u estetskoj medicini. Ako neko ima potrebu da na sebi koriguje neke stvari, ako je nezadovoljan od detinjstva ili u nekom periodu života nečim, ne vidim razlog zašto to ne bi popravio, ukoliko će se lepše osećati”, objašnjava on.

Frajer i po: Sašu Kovačevića žene obožavaju, a njegov MIŠIĆAVI BRAT poznat je po vezi s pevačicom! (FOTO)

Saša Kovačević nam je potom ispričao kako se nosi sa pandemijom koronavirusa i otkriva da li mu nedostaju nastupi.

“Nastupi mi veoma nedostaju. Imao sam skoro prvi posle šest, sedam meseci u Beogradu i mislim da se jasno videlo koliko mi je publika nedostajala. Verujem i ja njima. Na kraju krajeva, i samo neko dešavanje mi je falilo, da nisi kod kuće po čitav dan. Da izađeš negde je već veliki pomak. Korona je uticala na sve nas. Pozitivno što mogu da izvučem iz cele priče je to što provodim nikd više vremena sa svojom porodicom i to je zaista blagoslov”, kaže Kovačević i priznaje da je i njega korona bacila u finansijske probleme.

Saša Kovačević, Foto: E-stock/Dušan Milenković

“Naravno, možda je samo farmacija profitirala u ovoj situaciji. Definitivno je na sve ostalo ožiljak i trag, ali treba gledati pozitivno na sve, nadati se i verovati u bolje sutra”, poručuje on.

Saša nam je priznao i da je kao ugostitelj imao probleme zbog epidemije korone.

“Za vreme korone ni restoran nije najbolje radio, to je bilo periodično. Kako se situacija stišavala, tako su se ljudi opuštali i više boravili na otvorenim mestima, Bilo je perioda kada nije bilo kako treba. Imate veliki broj zaposlenih, na kraju meseca treba platiti sve te ljude, a ne znate baš od čega. Sada se sve sleglo, ali poslednjih dana ponovo raste bro zaraženih, tako da ne znam kako će biti ubuduće”, priča Saša obuzet neizvesnošću.

Žene ga oduvek obožavaju: Ovako je Saša Kovačevič izgledao na POČETKU karijere (FOTO)

Saša je ove godine izdao čak četiri pesme i isti broj spotova. Pevačevi fanovi nestrpljivo čekaju njegovu novu pesmu, ali, kako stvari stoje, neće je uskoro dočekati.

“Čekam bolji period. Mislim da je za ovo vreme više nego dovoljno četiri numere. Imam ih svakako još u šteku. Nije sada ni pametno ulagati. Ne možeš nastupima vratiti te neke finansije koje si uložio, što je do sada bio slučaj”, iskren je on,  a kada smo ga pitali da li će nakon pandemije koronavirusa otići pre oltar sa izabranicom Zoranom kroz osmeh je poručio:

“Bože zdravlja, videćemo. Vreme će pokazati”.

Razgovor sa Sašom Kovačevićem poslušajte u video klipu iznad.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar