OSRAMOĆENE PRED SVIMA

Ove poznate dame su JAVNO prevarene pa OPROSTILE muževima neverstva

Žene sa javne scene putem medija saznale za ljubavnice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/savicvujadin

Brakovi i veze poznatih ličnosti stalno su pod lupom javnosti. Međutim, i pored toga oni nekada zaborave na veliku pažnju koju privlače te se upuste u nedozvoljene avanture.

Pojedini se toliko opuste da se u prevare upuste i na javnim mestima, međutim, brojne od njih nisu promakle novinarskom oku te su već sutradan završili na naslovnim stranama, a njihove lepše polovine javno osramoćene.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Goca Tržan i Raša Novaković

Iako danas uživaju u ljubavnoj sreći, popularni supružnici pre tri godine imali su krizu tokom koje je mladi bubnjar odlučio da sebi pronađe utehu.

Kada se to najmanje očekivalo, s obzirom na to da su oduvek imali skladan brak, makar u javnosti, Raša se opustio i prepustio čarima anonimne lepotice, kako su pisali mediji. Njen suprug Raša Novaković uslikan je kako ulazi u hotel sa nepoznatom ženom, a onda prevaru nije negirao. Danas je ova navodna prevara daleko iza njih.

Najpoznatije LJUBAVNICE sa estrade: Sve su bile u LJUPKINOJ situaciji

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Glumica i fudbaler mladi su stupili u vezu i za još kraće vreme dobili troje dece. U tom periodu Mirka je karijeru stavila na pauzu i posvetila se brizi o naslednicima, dok je Vujadin naporno trenirao i očigledno bio pun energije. Često su živeli i na odvojenim adresama što je fudbaleru očigledno bilo dovoljno da zaboravi da ja zauzet. Savić je snimljen u noćnom provodu u veoma bliskom kontaktu sa jednom devojkom i onda su svi brujali i ovoj situaciji, čak je i Mirka javno komentarisala:

Mirka Vasiljević iskreno o životu sa Vujadinom: Mi znamo kako nam je u četiri zida!

“On jeste bio na fotografijama, to je činjenica, ali morao je da vežba. To je tema o kojoj nisam želela da govorim za medije jer su mediji sedma sila, a sa silom se ne treba puno šaliti i imati neki sukob. Oni su malo napali nas, bili smo im interesantni, svašta su pisali. On jeste bio na fotografijama, ali šta sad, Bože moj …vežbalo se” – rekla je Mirka tada u emisiji Ami G šou.

Prevare, tuče, borbe za starateljstvo, tužbe: Ovo su NAJSKANDALOZNIJI RAZVODI naših javnih ličnosti!

Ana Kokić i Nikola Rađen

Ana Kokić i Nikola godinama su važili za jedan od najatraktivnijih parova na javnoj sceni. Lepi, zgodni i uspešni, pa ko im ne bi pozavideo? Ipak, ubrzo su isplivale pojedine afere u kojima je glavni akter bio upravo vaterpolista.

Zna se šta se sme, a šta NE! Ana Kokić otvorila dušu o ćerkama, a zatim spomenula i Nikolu Rađena

Prvo su na početku njihove ljubavi isplivale Rađenove fotografije sa pevačicom Nikolijom Jovanović, međutim, ova afera je brzo zaboravljena. Ipak, posle se situacija ponovila kada su svi mediji pisali o Nikolinoj vezi sa igračicom Gogom koja je igrala u klubovima u kojima je Ana nastupala. Iako se tada nagađalo da će se razvesti, Ana je tu prevaru oprostila. Međutim, na kraju je do kraha braka ipak došlo.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar