Prevare, tuče, borbe za starateljstvo, tužbe: Ovo su NAJSKANDALOZNIJI RAZVODI naših javnih ličnosti!

Delovali su kao sasvim skladni parovi, a onda su izneli sav svoj "prljav veš" u javnost!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/ Screenshot

Poznate ličnosti mediji prate na svakom koraku, pa tako ne mogu da sakriju ni dobre ni loše trenutke koji im se dešavaju, a neretko i sami podele sa javnošću detalje svog privatnog života.

Dobro zarađuju, ali nerado izmiruju obaveze: ONI su završili na sudu zbog neplaćanja ALIMENTACIJA!

Tako često imamo uvid u njihove nove veze, raskide, venčanja, rođenja i krštenja, ali i razvode i mnoge druge porodične drame. Mnogo puta se desilo da se neki slavni par hvali svojom ljubavlju i da misle da su jedno u drugom pronašli srodnu dušu, a onda je iznenada dolazilo do razvoda i iznosio se sav “prljav veš” u javnost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako ima onih koji su se rastali u miru i tišini ne želeći mnogo da govore o tome i ostajali su u dobrim odnosima, ako ništa zbog dece, dosta je onih čiji razvodi su mesecima bili u centru medijske pažnje. Bivši supružnici kao da su se takmičili ko će koga više ocrniti, nemilosrdno su se borili za starateljstvo nad decom, a bilo je optužbi i za fizičko i psihičko maltretiranje.

Foto: Screenshot Youtube

Jedan od parova o čijem se razvodu i danas priča, iako su se razveli još 2009. godine, svakako jesu Anabela Atijas i Gagi Đogani. Oni su u braku proveli skoro 15 godina i dobili su dve ćerke, Lunu i Ninu. Oni su, u par navrata, pokušavali da izglade odnose, pa čak i da sarađuju, ali nekako bi se sve uvek završavalo svađama i javnim optužbama u kojima su učestvovale i njihove porodice.

Oni i sada iznose brojne uvrede na račun jedno drugog i njihovih porodica, Anabela je i tužila Gagija za neplaćene alimentacije, dok on tvrdi da se godinama brinuo o deci dok je Anabela išla po rijalitijima, menjala muškarce i “imala sopstveni haos”.

Balkan bruji o ovoj SRAMOTI: Glumicu muž VARAO sa njenom bivšom koleginicom! Popustio sam pod hormonima..

Tokom učešća u “Zadruzi 3” u više navrata je došlo do fizičkih okršaja među bivšim supružnicima, a o skandalima koji su se događali dok su bili u braku, javno je govorila i njihova ćerka Luna, tvrdeći kako je znala da joj otac tuče majku.

Foto: Screenshot/Youtube

Mada su delovali kao jedan od najskladnijih parova domaće javnosti, ni ljubav pevačice Nataše Bekvalac i vaterpoliste Danila Ikodinovića nije opstala. Njih dvoje su imali romantično venčanje, dobili su ćerku Hanu, a uradili su i iste tetovaže posvećene jedno drugom. Razveli su se posle pet godina, 2011. godine i tada su počeli međusobno da se optužuju za prevare, iskorišćavanja i da iznose sve probleme koje su godinama “gurali pod tepih”.

Iako je Nataša sve vreme bila uz Daču nakon saobraćajne nezgode koju je imao i delovalo je kao da će sve to samo učvrstiti njihovu ljubav, ispostavilo se da je bilo upravo obrnuto. Ona ga je optužila da je upravo u to vreme, dok se oporavljao, započeo vezu sa medicinskom radnicom Milicom, a ni on njoj nije ostao dužan, već je isticao da mu je ona više puta bila neverna.

Anabela je u braku sa Gagijem prošla PAKAO: Batine, uvrede, svađe, a varao je sa čak TRI njene drugarice!

Bez obzira na to što se nisu štedeli tokom brakorazvodne parnice, oni su vremenom izgladili odnose i sada zajednički odgajaju ćerku, a Nataša sada tvrdi da bi svakome poželela da ima razvod kao što je njen i Danilov.

Foto: Youtube/ Screenshot

Novosadska Barbika nije imala mnogo sreće kada su brakovi u pitanju, a njen treći brak završio se najturbulentnije. Naime, Nataša Bekvalac bila je udata za IT stručnjaka Luku Lazukića, a skandal je usledio samo mesec i po dana nakon rođenja njihove ćerkice Katje.

Drama je nastala kada je pevačica optužila supruga da je pretukao, svi mediji su o tome dugo pisali, krenule su tužbe, optuživali su jedno drugo na sve moguće načine, a u oktobru prošle godine su se i zvanično razveli.

Nju su krivili za KRAH BRAKA Nataše i Dače: Udala se po drugi put, ima dete i izgleda ovako (FOTO)

Inače, pre Lazukića, Nata je bila u braku sa bivšim rukometašem, Ljubom Jovanovićem, a pričalo se da ga je varala upravo sa Lukom, te da je to bio razlog njihovog razvoda.

Foto: Printscreen/Pink

Iako je i folker Aca Lukas imao nekoliko brakova, njegov razvod od Sonje Vuksanović svakako je bio medijski najispraćeniji. Njega je supruga, u septembru 2017. godine, optužila da je pretukao, što je on najpre demantovao, da bi kasnije ipak potpisao sporazum o priznanju krivice.

Njihov razvod trajao je dve godine, a danas su u korektnim odnosima zbog ćerkice Viktorije, za koju Aca redovno plaća alimentaciju. Podsećamo, ni Sonji ovo nije bio prvi brak!

Foto; E-stock

Ona je, pre Lukasa, bila u braku sa pevačem Željkom Šašićem, sa kojim takođe ima ćerku, Sofiju. Govorilo se da je njihov brak završen upravo zbog Sonjine romanse sa Lukasom, a ona je Šašića optužila da nije plaćao alimentaciju za njihovu ćerku.

Foto/E-stock.us/Stanislav Nedelja

Fudbaler Vladimir Stojković i Bojana Rajić takođe su sve iznenadili objavom da se razvode, a ubrzo su počeli da iznose sav “prljav veš” u javnost.

Dugo su kružle priče o tome šta je pravi razlog njihovog razlaza, pa se govorilo o tome da je manekenka fudbalera 2011. godine prijavila za nasilje u porodici, dok je druga verzija priče bila da se razvode zbog Vladimirovog neverstva.

Njih dvoje imaju zajedničkog sina, Lava, a nakon razlaza, oboje su našli sreću sa drugim partnerima i sa njima dobili decu.

Foto: Youtube/ Screenshot

Desetogodišnji brak pevačice Ane Kokić i vaterpoliste Nikole Rađena završen je prošle godine!

Iako su mnoge iznenadili svojom odlukom, nisu želeli previše da govore o ovome u javnosti, razveli su se sporazumno, a starateljstvo nad ćerkama Ninom i Teom pripalo je Ani. U medijima se govorilo o tome da je pravi razlog njihovog rastanka Nikolino neverstvo, ali su oni to demantovali.

Ana Nikolić
Printscreen Instagram

Naizgled nespojiv par, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta, bili su u braku tri godine. Njihov odnos bio je prilično turbulentan, rastajali su se i mirili, više puta se pisalo da se razvode, da bi se to prošle godine zvanično i dogodilo.

Oni imaju trogodišnju ćerkicu Taru i u potpunosti su posvećeni njoj, a iako su kao razlog razvoda spominjane navodne Rastine prevare, ne zna se šta je zaista bio povod za krah njihovog braka. Pevačica i dalje ističe da je upravo sbog bivšeg muža volela najviše od svih partnera.

Foto: Screenshot Instagram

Bivši supružnici, pevači Ana Sević i Darko Lazić takođe su stavili tačku na svoj brak. Oni su odlučili da ostanu u dobrim odnosima zbog ćerke Lorene, a sada i jedno i drugo uživaju u novim ljubavima. I dok Darko ima sina sa svojom partnerkom, Marinom Gagić, i Ana bi uskoro trebalo ponovo da se nađe u ulozi majke.

Foto: E-Stock/M. Rodić

Pevačica Goca Tržan i njen bivši muž Ivan Marinković bili su u naizgled idiličnom braku u kom su dobili ćerku Lenu, a onda su naprasno objavili da se razvode. Usledile su brojne optužbe, Ivan je pevačicu čak optužio i da ga je varala, a Goca i danas ističe kaiko se Marinković ne viđa sa ćerkom, a tužila ga je i za neplaćanje alimentacija, pa je prošle godine izmirio sve što joj je dugovao.

On je, tokom učešća u rijalitiju “Parovi”, dobio sina sa učesnicom rijalitija Miljanom Kulić, a koliko je poznato, on je i sina video samo jednom, i to u porodilištu.

Sanja Marinković podnela papire za RAZVOD: On se iselio iz stana, a ona od prošle godine ne nosi prsten

B.K.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar