Isplatio se “Hari Poter”: Predrag Bjelac je prvi srpski glumac koji ima igračku sa svojim likom

Rame uz rame sa Lepom Brenom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Rights Managed / Mary Evans Picture Librar/ Printscreen/Youtube/The collectable Guy

Predrag Peđa Bjelac je poznat po mnogim odličnim ulogama, a sada je postao prvi glumac, i jedna od prvih poznatih ličnosti iz Srbije koja ima igračku napravljenu po svom liku. Svima nam je poznata lutka sa likom Lepe Brene, ali Bjelac otišao korak dalje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Figurica se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, u okviru popularne linije igračaka “Funko Pop”. Pripada liniji igračaka iz “Harija Potera”, i predstavlja lika poznatog kao Igor Karkarof, koga je Bjelac igrao u filmu “Hari Poter i vatreni pehar”. Sve figure su rađene po izgledu glumaca iz filma, a Bjelcu društvo prave glumački velikani poput Megi Smit i Alana Rikmana.

Foto: Printscreen/Youtube/The collectable guy

Podsećamo da je Peđa u čuvenoj franšizi o dečaku čarobnjaku igrao direktora škole Durmstrang. Tokom četvrtog romana je otkriveno da je Karkarof ustvari bio smrtožder. Uz pomoć ovog lika otkrivamo da je i profesor Snejp bio smrtožder, ali i šta se dešavalo sa mračnim čarobnjacima nakon Prvog čarobnjačkog rata i zato je veoma bitan za univerzum Harija Potera.

Imajući u vidu da se nove Hari Poter figurice pojavljuju na svakih nekoliko meseci, možemo da očeujemo da će uskoro i Rade Šerbedžija dobiti svoju figuricu. On u filmu “Hari Poter i relikvije smrti” igra tvorca čarobnih štapića Gregoroviča. Uloga je zaista mala u filmu, ali od velike važnosti u knjigama, pa nas ne bi iznenadilo da se pojavi u prodavnicama.

Nekoliko meseci nakon Bjelca svoju akcionu figuru je dobio i srpski glumac Darko Perić, koga znamo po liku Helsinkija u popularnoj seriji “La casa de papel”. Tako da polako možete da sakupljate igračke sa likovima srpskih glumaca.

Foto: Printscreen/Youtube/ Diana Tarelo

N.T.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar