UPOZORENJE

Biolog upozorio CELO ČOVEČANSTVO! Istrebljenje je već počelo, a za sve su krivi sami ljudi

Film sadrži stravične scene, poput majmuna koji mahnito s drveća skaču u reku kako bi se spasili od požara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/ Pixabay/ samivv

U jednosatnom dokumentarcu “Extinction: The Facts” (Istrebljenje: Činjenice), koji je u nedelju prikazan na BBC-u, Attenborough se nije suzdržao od prikazivanja razornih posledica uništavanja prirodnih staništa, što jasno povezuje s pojavom pandemija poput ove s koronavirusom.

Dokumentarac je prikazan svega nekoliko dana pošto su stručnjaci upozorili da je populacija životinja, ptica i riba u manje od 50 godina “pometena” za dve trećine, i to zbog neumerenog ljudskog ponašanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Suočeni smo s krizom – kaže Attenborough na početku filma, “i to s onom koja će imati posledice na sve nas”.

Film sadrži stravične scene, poput majmuna koji mahnito s drveća skaču u reku kako bi se spasili od požara, ili koale koja šepajući prelazi put u potrazi za skloništem od iste nepogode.

Autor serijala “Blue planet” i “Planet Earth” u novom filmu takođe istražuje izvor covida-19 među populacijom šišmiša u pećinama u kineskoj pokrajini Yunnanu.

Đaci koji preleže KORONU “na nogama”, imaće problem u 30. godini! Dr Tatjana izgovorila ALARMANTNE reči

Prikazuje i kinesku tržnicu u Wuhanu, specijalizovanu za prodaju divljih životinja, za koju se veruje da je epicentar pandemije koronavirusa.

Otišao je i u Afriku kako bi pokazao poslednja dva živa severna bela nosoroga, majku i kćer.

– Ali, nada postoji – kaže Attenborough koji je sedamdesetih snimio film o planinskim gorilama na granici Ruande i Konga koje su tada bile na rubu istrebljenja.

Zahvaljujući odlučnoj kampanji njihova spašavanja, broj im je s 250 do danas povećan na više od hiljadu pa se Attenborough susreo s potomcima zaigrane majmunice koju je snimao pre 40 godina.

Nisam stvorio KORONAVIRUS, ne želim da mikročipujem ljude! Bil Gejts počeo OPASNO da se brani od ovih teorija

– Ja to možda neću doživeti, ali ako donesemo prave odluke u ovom kritičnom trenutku, možemo sačuvati ekosistem svog planeta, njegovu izvanrednu bioraznolikost i sve njegove stanovnike. Ono što će se dogoditi, ovisi o svima nama – zaključuje u filmu.



Izvor: Dnevnik.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar