PALE NOVE OPTUŽBE

Ljupka tvrdi da je ovo razlog zbog kog je nokautirala pukovnika: Varao me je sa TRI MALOLETNICE!

"S njima ću tek da vodim privatni postupak!"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock

Ljupka Stević priznala je da je pesnicom udarila sada već bivšeg partnera, pukovnika policije Dragišu Simića.

Čitav skandal u javnosti nastao je kada su isplivali snimci na kojima se vidi da Ljupka demolira njegova dva automobila, što je kasnije negirala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ljupka je ispričala zašto je došlo do fizičkog obračuna, a potom i raskida.

“Nisam jela četiri dana. Kola su u ovom slučaju najmanje važna. Prolazim kroz ozbiljne ljubavne probleme. Ja ne znam šta žena drugo da uradi da spreči muškarca kad hoće da vara. Deset godina sam provela s njim i znam da me je varao s tri maloletnice. S njima ću tek da vodim privatni postupak. Ja njega nikad nisam prevarila. Eto, ja sam sposobna žena, domaćica i džabe. On mi nalazi samo mane, nikad mi nije dao kompliment koliko god da se sredim, ništa. Mnogi će da me pljuju zbog toga što sam uradila, ali ja nisam mogla da obuzdam emocije. Molim ljude da me ne osuđuju na osnovu snimaka, to je bila ljudska reakcija”, kaže Ljupka.

Novi šokantan snimak Ljupke Stević: Psuje i besni, pa baca CIGLE na pukovnikov auto! (VIDEO)

“Dobio je pesnicu posred brade. Nokautirala sam ga. Pobegao je kroz podrum. Ja sam protiv nasilja, ali kad se sve završi, možda kažem pravu istinu. Molim vas da me sad razumete. Nisam ništa slagala, samo sam prikrila neke delove.”

Ljupka je imala i poruku za sve prevarene žene.

“Čim posumnjaju, odmah neka ostave takve muškarce. Nema kompromisa. Eto, ja sam bila sa oženjenim i doživela sam da me prevari. Odlučila sam, kad budem birala sledećeg muškarca, mora da bude jak”, završila je pevačica.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar