PROLAZI KROZ PAKAO

Ljupka se guši u suzama: Želela sam SINA sa njegovim OČIMA! Moram da brinem o svojoj egzistenciji (VIDEO)

Ne može da zadrži suze

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/C.Vukojicic

Pevačica Ljupka Stević našla se u centru skandala nakon burne svađe i raskida sa partnerom, inače oženjenim pukovnikom policije Dragišom Simićem.

U javnost su isplivali snimci na kojima Ljupka razbija njegova dva automobila, međutim ona sada poriče da je imala ikakve veze sa ovim slučajem. Nakon što je , kako kaže, posle njihove rasprave posekla ruku na polupan prozor jednog od automobila, završila je na VMA gde je bila na ušivanju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je priznala i da je pukovnika nokautirala pesnicom, a o svemu ovome čitajte u sledećem tekstu.

Ljupka priznala i da je udarila ljubavnika: NOKAUTIRALA sam ga! Dobio je PESNICU posred brade!

Ljupka je sada za Alo otvorila dušu pa ispričala kroz plač nove detalje sukoba. Ona je otkrila da je najviše boli što je  “deset godina bacila u vodu sa pogrešnim čovekom”, kao i da je sa Dragišom planirala brak i decu i “želela sina sa njegovim očima.”

Foto: Instagram / Ljupka Stević

“Sve se desilo zbog preljube. Nakon 10 godina… Sediš kući, planiraš brak, porodicu, decu, i onda shvatiš da nit je predao papire za razvod braka, niti planira da se razvede, niti planira da me ostavi na miru. I još, pored svega toga, ima još dve… I to sam saznala ne zato što sam policajac… Ja sam takav amater bila da sam kupila najjednostavniju spravu za snimanje razgovora i ubacila mu lepo u auto. Znate koliko mi je trebalo? 24 sata da saznam pravu istinu.”, započinje Ljupka priču kroz plač.

“Jako se loše osećam…”, rekla je kroz suze i jecaje.

“Ja sam iza ikonice (u njegovom novčaniku prim.aut.) stavila svoju karticu da se ne pohaba. I ja vadim moju karticu i nalećem na celu tablu cijalisa, gde je jedna tableta popijena, od druge ostalo pola. I samo mu bacim i cijalis i novčanik i kažem ma bravo jeba*u i ćutala sam do Beograda. Ništa mi drugo nije preostalo nego da mu stavim prisluškivač u auto, da ne pravi od mene majmuna! I dalje je tvrdio da je to laž, da on to ima za prijatelje.”

UPETLJALA SE: Ljupka tvrdi da nije polupala pukovniku automobile, a evo kako je navodno posekla ruku!

“Ja ću ovo da pregrmim. Ono što mi je najteže pada to je što sam deset godina bacila u vodu sa pogrešnim čovekom. Da nisam mislila da je to to, ja ne bih provela sa njim ni godinu dana, a ne deset! Samo se pitam postoji li taj muškarac za mene, neko u koga mogu da se zaljubim. Trenutno nisam u toj situaciji, ali žena sam od 35 godina i ja moram da brinem o svojoj egzistenciji, moram da brinem o svemu. I dalje živim kao podstanar, nemam svoj auto, prodali su mi auto, kako bi navodno na “rent a car”-u zaradili više para, ja sam ostala i bez auta! Ja sam se stvarno nadala da će se razvesti, volela sam ga, želela sam da imam sina sa njegovim očima! On mi nikad u životu nije rekao da želi bilo šta, ima četvoro dece, šta će mu više, sad je postao i deda!”, kaže pevačica, a šta je još rekla pogledajte u sledećem video prilogu.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar