PRIČA DOBIJA EPILOG

Ljupka priznala i da je udarila pukovnika Simića: NOKAUTIRALA sam ga! Dobio je PESNICU posred brade!

Stevićeva otkrila nove detalje javnog skandala sa svojim ljubavnikom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-Stock

Pevačica Ljupka Stević danas je u žiži interesovanja nakon skandala koji se noćas dogodio između nje i njenog partnera, inače oženjenog pukovnika policije Dragiše Simića.

Ljupka je navodno Simiću polupala dva automobila, nakon što je saznala da i pored nje ima ljubavnice, a video na kome mu buši gume i lupa prozore auta isplivao je u javnost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je danas za Kurir progovorila o ovom slučaju pa rekla da mu ona nije polupala automobile, a otkrila je i dosta novih detalja.

“Imam podršku ljudi i putem društvenih mreža kao i prijatelja, svaka čast. Ja ne znam šta žena drugo da uradi kad je u nemogućnosti da spreči muškarca da je vara. On će da je vara, pa će da vara. Mene je zabolelo što ja nešto nahvatam i dobijem takve laži”, rekla je na početku Ljupka, koja je otkrila da je stavila prisluškivač u njegov auto i tako otkrila da je vara.

Ljupka Stević, Foto: Printscreen/Instagram/ljupkastevic

“Pribavila sam prisluškivač i ubacila u auto. Svašta sam čula. On je čovek koji je oženjen. Već pet godina se vodi postupak za razvod njegovog braka, iako ja sumnjam da se sve to dešava, mislim da sam živela u zabludi. On ima četvoro dece i mislim da živi sasvim normalnim životom. On živi sa mnom. Jedino odlazi da vidi svoju decu, što je meni potpuno u redu. Došlo je vreme kada sam rekla, izvini, ili ćeš da presečeš ili… Ja imam 35 godina. Želim da imam porodicu, dom, brak i da stvorim tu oazu mira… Međutim, došla sam do toga da, eto… Stavila sam mu prisluškivač u auto i zapravo sam čula da čovek barata, ide, zove klinke, ugovara sastanke na svojoj vikendici gde ima bazen, zove da se tu vide. “Ljubim te srce, ljubim okce moje”, govori Ljupka šta je navodno čula na snimku iz auta pa nastavlja:

Foto: Instagram / Ljupka Stević

“Šta to može da znači?! Tražila sam mu telefon i pitala ga gde mu je poziv koji je obavio pre mene. On je to poricao i onda sam ja počela da mu pričam to što je pričao toj devojci. I ništa. On na vrata, ja na vrata, čuli smo alarme od kola. Alarmi su se popalili svi. Ja siđem da vidim šta je. On naravno ostane tu zbog svoje bezbednosti. Čuli smo alarme i pomislili smo da nam neko obija auto. Meni je novac bio u autu, kada sam prišla videla sam polomljen prozor, gurnula sam ruku kako bih uzela novac. On stoji i viče: “Gepek, gepek”. Tada sam se posekla onako žestoko”, opisala je Stevićeva objasnivši kako je navodno povredila ruku zbog čega je otišla na ušivanje na VMA, a potom je otkrila i da je pukovnika nokautirala.

Kraj priče o skandalu? Pukovnik policije kom je Ljupka Stević polupala kola pojavio se u policiji!

“Ja sam napravila kompletan skandal, nije za javnost pričati o tim stvarima, ja sam robusna žena, više se ponašam kao muškarac. Nije prošao nekažnjeno, neka sve žene znaju – dobio je pesnicu usred brade, nokautirala sam ga i to je to, ja sam potpuno protiv nasilja, ali ne mogu dalje da pričam. Kada se stavi tačka na to, reći ću pravu istinu. Nešto sam i prikrila. Uplovila sam u tu vezu sa mišlju da mu je stalo do mene, pored njega ja sam bila kraljica, on je meni rekao da će da me pusti da nađem svoju sreću ili će da se reši svega toga. On spava sa mnom, sve vreme smo zajedno. Kada kažemo sa oženjenim, ne možemo, ipak je on sa mnom. Dala sam mu pet godina, ja želim porodicu i svoj mir. Ja sam samo iskrena”, rekla je Ljupka i zaključila:

“On mi isključivo nalazi mane, koliko god se sredim. Osećam već dva meseca da se tu nešto dešava, treba da se stavi tačka na tu priču, idemo dalje, da smo živi i zdravi. Prvi put puštam suzu, a mnogi će da me pljuju. Tom čoveku sam želela da rodim decu, ali naći će se neko drugi.”



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar