POTPUNO NEVIN

Ovo je mladić kojem je Kontić lomio ruke u Novom Sadu: UNAKAŽEN ni kriv ni dužan (VIDEO)

Slučaj koji je potresao Srbiju i dalje nema epilog jer je Kontić pobegao od zakona, pretpostavlja se, u Crnu Goru, pa je za njim raspisana međunarodna poternica zbog pokušaja ubistva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Miljan Mandić Foto: sarajevofest.com

Mladić koga je Ivan Kontić (30) brutalno pretukao u Novom Sadu, a onda mu onesvešćenom izlomio obe ruke je Miljan Mandić (28), pisac, scenarista i dramaturg iz Beograda, koji je ni kriv ni dužan zadobio traume od monstruma za ceo život! Slučaj koji je potresao Srbiju i dalje nema epilog jer je Kontić pobegao od zakona, pretpostavlja se, u Crnu Goru, pa je za njim raspisana međunarodna poternica zbog pokušaja ubistva.

Nesrećni mladić inače živi u Beogradu, ali je često odlazio u Novi Sad, gde je završio dramski odsek Univerziteta umetnosti.

Biografija Miljana Mandića Foto: printscreen

KOMŠINICA: DIVAN MOMAK, UVEK SPREMAN DA POMOGNE

Komšinica Radmila koja stanuje na spratu ispod Miljana na njegovoj beogradskoj adresi za njega ima samo reči hvale.

– Miljan je dobar komšija, uvek doteran i lepo obučen. Hteli smo da ga imenujemo za predsednika skupštine stanara stambene zgrade jer deluje kao odgovoran i spretan mladi gospodin. Popravljao je ponešto po zgradi i uvek je spreman da pruži pomoć – rekla je Radmila za Srpski telegraf.

Kad je čula da je pretučen, Radmila je bila šokirana.

Ivan Kontić Foto: MUP

– Moja ćerka je profesorka i poznaje ga, a baš sam je skoro pitala da li ga viđa jer ga ja dugo nisam videla. Stan u našoj zgradi Miljanu je kupio deda još odavno kad ga je porodica čuvenog dekana Tehničkog fakulteta dobila u nasledstvo. Njegov stan ima pedesetak kvadrata i potpuno je renoviran, tako da je jedno vreme Miljan izdavao strancima svoj stan, a iznajmljivao stan preko puta za manje novca. Od pre nekog vremena on se vratio u svoj stan. Miljan je druželjubiv dečko i često je s mladim ljudima iz unutrašnjosti koji iznajmljuju stanove u našoj zgradi, a kojih imao prilično, pravio žurke i sedeljke. Od korone se to promenilo, pa i njega nisam srela dugo – ispričala je ljubazna Beograđanka.

Nasilnik Kontić ga je prepoznao jer ga je znao iz viđenja i počeo nemilosrdno da ga tuče. Miljan ga je molio da prestane, ali je ovaj uporno urlao: “Ovo ti je za brata!” Kada ga je pesnicama onesvestio, zverski mu je izlomio ruke – otkriva sagovornik Srpskog telegrafa.

Da Mandić nema nikakve veze sa kriminalnim miljeom, govori i njegova biografija. Završio je Akademiju umetnosti, a između ostalog, radio je na projektima filma o caru Dušanu i bici na Košarama. Trenutno se bavi privatnim biznisom u firmi koja se bavi izvozom tartufa iz Srbije.

MUP se oglasio zbog BRUTALNOG PREBIJANJA u Novom Sadu! Listing poziva potvrdio važnu činjenicu

Evo šta se dešava sa OSUMNJIČENIMA za prebijanje u Novom Sadu! Ovo je najnovija odluka tužilaštva



Izvor: Srpski telegraf

Komentari (4)

  1. Ne lupetaj i ne veruj glupavim pricama. Ako je potezao pistolj ici ce u zatvor. Koliko vidim opravdavas lomljenje ruku. Ok. Jel bi opravdavao ili uradio nekome ako te za to delo ceka celih 40 godina obaveznog zatvora bez skracenja kazne? Pa ne bi, jer ste svi misevi kad se zna da ides ceo zivot u zatvor.

    Odgovori
  2. Objavite i ko je "junak " koji ga šutira u glavu dok ga zver drži na zemlji sa rukama oko vrata.I njemu robija.

    Odgovori

Ostavite komentar