PRIVEDENI SU

Evo šta se dešava sa OSUMNJIČENIMA za prebijanje u Novom Sadu! Ovo je najnovija odluka tužilaštva

Kontić je pod istragom zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/MUP

Viši sud u Novom Sadu odredio je večeras, na predlog tužilaštva, pritvor do 30 dana prema O. L. i L. V, koji se sumnjiče za učešće u slučaju brutalnog prebijanja M.M. (28) u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu 24. avgusta.

Oni su prethodno saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, nakon čega je tužilaštvo predložilo da im se odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke i da ne bi u kratkom roku ponovoli krivično delo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sud je ovaj predlog usvojio i odredio im pritvor, rečeno je Tanjugu u novosadskom Višem tužilaštvu. Jedan od okrivljenih se tereti za krivično delo učestvovanje u tuči, a drugi za pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, dok se glavni osumnjičeni Ivan Kontić (30), koji je za sada u bekstvu, tereti za pokušaj ubistva M.M.

BATINAŠ iz Novog Sada bio je REPREZENTATIVAC: Kada vidite šta je trenirao sve će vam biti jasno (VIDEO)

Kontić je pod istragom zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju. S obzirom da je u bekstvu, za njim je raspisana međunarodna poternica, saopštili su ranije danas zvaničnici MUP-a.

Novosadska policija je u subotu saopštila da se Kontić sumnjiči da je 28-godišnjem mladiću zadao više udaraca u predelu glave i tela, usled čega je on izgubio svest, a nakon toga mu je polomio obe podlaktice.

Najnoviji detalji u slučaju BRUTALNOG PREBIJANJA u Novom Sadu: Kontića terete za pokušaj ubistva

Ovaj slučaj izazvao je veliku pažnju javnosti nakon što je krajem prošle sedmice na društvenim mrežama objavljen video snimak na kome se vidi brutalno prebijanje mladića kojeg je nasilnik iz sve snage udarao pesnicama u glavu, a zatim mu lomio ruke dok je ovaj ležao onesvešćen. Kontić je diplomirani je pravnik, sada pripravnik u advkatskoj kancelariji u Novom Sadu.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar