4 godine radio kao doktor, lečio i od korone, a onda je napravio 2 greške i isplivala je neviđena PREVARA

Znao je kako da uđe pod kožu svakom sagovorniku

Foto: Pixabay/movidagrafica

Malo je mladih ljudi koji sa 23 godine mogu da imaju takav CV u kojem će da piše da su već radili u 16 (!) privatnih bolnica, u nekoliko medicinskih kampova, pa čak i u policiji.

Još da je sve to istina, pa da kažemo – bravo! Doktor Veragandam Teja je sve samo ne doktor. Bivši policajac koji ni to zapravo nije bio.

Policajci joj na 15. rođendan RAZVALILI vrata: Počela da vrišti, a onda je isplivala istina (VIDEO)

Ko je onda?

Vešt manipulator i prevarant sa istančanim osećajem za specifično uvlačenje pod kožu sagovornicima koji su mu od značaja u životu. Doktor Teja je ovih dana “pao” u Indiji kada je otkriveno da je lažirao masu diploma i sertifikata za posao, te da i nije doktor.

Da nije bio surov prema supruzi i samodopadljiv i previše pun samopouzdanja prema policiji, Teja bi i dalje glumio i to uspešno doktora i imao bi lep i uspešan život.

Ovaj Indijac završio je u policiji kod “kolega” nakon što ga je supruga prijavila za fizičko i psihičko zlostavljanje. Pored toga, sam je kriv što će biti iza rešetaka i zbog toga što je od policije pre prijave supruge tražio da mu ponište neki pseudonim koji je koristio. Kada su mu pročešljali profil, tada su mu i otkrili niz prevara.

“Čudesni doktor” Veragandam Teja, Foto: Oddity central/Twitter/Times of India

Teja ni nema 23 već mnogo više godina. Od škole je završio samo 5 razreda osnovnog obrazovanja, a onda je pobegao od kuće. U vozu je upoznao jednog uglađenog doktora kojem se uvukao pod kožu predstavljajući se kao siroče koje danima ni hleb nije jelo.

Doktor Purušotam Redi se sažalio i uzeo Teju pod svoje sredivši mu narednih godina sve papire, pa čak i vozačku dozvolu. Potom je preko doktora napravio sebi lažnu diplomu i pobegao.

Kupio kuću, a onda zanemeo ŠTA je pronašao u DVORIŠTU! Život mu se istog trenutka preokrenuo (FOTO)

Kako je pored pravog doktora Redija naučio osnovne veštine u medicini i praksi, onako samouk je krenuo po Indiji da laže ljude i predstavlja se kao sjajni doktor.

Usledili su mnogobrojni poslovi po bolnicama na severu Indije, pa i onaj u Bangaloru tokom koronavirusa kada je navodno svojim znanjem čak i izlečio nekoliko bolesnika.

“Jako je lukav”, opisao je Teju viši policajac indijske policije. “Kad upozna nekoga, ako shvati da se sviđa toj osobi, ponaša se u skladu s tim. Čak i kad je uhapšen u Bangaloru zbog varanja i predstavljanja kao policajac, uspeo je da zaštiti svoj identitet doktora. Ali ne zadugo”, rekao je jedan inspektor.

Muškarci u restoranu besno odbili da plate za obrok: Ugledali OVO u tanjiru, a onda je otkrivena PREVARA

Izvor: Objektiv.rs, Index.hr, Oddity central

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar