Policajci joj na 15. rođendan RAZVALILI vrata: Počela da vrišti, a onda je isplivala istina (VIDEO)

Devojčica se tresla konstantno verujući da je u pitanju nešto drugo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Inside edition

Penzionisani policajac Luis Rodrigez pamtiće ovo popodne do kraja života, ne samo zbog 15. rođendana svoje ćerke Rakel, već i zbog nejasnog i ružnog poteza njegovih dojučerašnjih kolega.

Rakel se spremala za proslavu rođendana kada je čula komešanje pred vratima. Pogledala je kroz prozor i videla nekoliko policajaca.

Policajci ga ZADAVILI “KESOM” nasred ulice: Osvanuo snimak još jednog ubistva crnca u SAD (VIDEO)

Rekla je ocu šta se dešava, a onda je uključila telefon jer je mislila da se radi o šali koju je on organizovao za njen rođendan. Kamo lepe sreće da je bila šala.

Policajci su brutalno upali u Luisovu kuću srušivši ulazna vrata kako bi uhapsili jednog člana njihove porodice. Rakel je počela da plače, ali je ipak i dalje držala telefon jer je mislila da će se na kraju pokazati da je sve bio deo nekakvog iščašenog rođendanskog scenarija.

Policajci su pokazali nulti stepen tolerancije privevši njenog rođenog brata, dok su od nje tražili da isključi telefon. A onda su progovorili.

“Da li si ti Kurtis Rodžers? Uhapšen si”, vikali su oni dok je Rakelin brat govorio da su ga pomešali s nekim.

Tek kada je Luis izašao i rekao im ko je on i da su pogrešili kuću, policajci su stali i pocrveneli. Ispostavilo se da su pogrešili kuću, ali sad je bilo kasno za bilo kakva izvinjenja.

Grad je rešio da pokrije štetu načinjenu prilikom upada, ali niko neće uspeti da sanira štetu koju su policajci smušenom i pogrešnom akcijom naneli Rakel za njen 15. rođendan.

Čuli PLAČ: Svetlanu zaustavili policajci i u cegeru joj pronašli bebu, a onda su videli nešto UŽASNO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar