IZRIČIT

Pajkić o Isidorinoj poslednjoj želji, žurki koju organizuje Zorana: Nas ta žurka u belom ne interesuje

Spisateljica je blisku prijateljicu zadužila za "afterlajf parti"

Foto: E-Stock/Danijel Milutinovic

Pevačica Zorana Pavić, nakon smrti svoje bliske prijateljice, spisateljice Isidore Bjelice, otkrila je njenu poslednju želju.

Naime, Isidora je zamolila Zoranu da nakon njene smrti organizuje žurku u belom, o čemu joj je pisala u poruci.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Pingvi (nadimak koji je Isidora dala Zorani, prim. nov.), dobih nalaz, e, ne deluje više j….. hemio, raste marker. Pokušaću još nešto, ali, po svemu sudeći, nema neke vajde. Elem, ne pišem ti da ti kukam jer u mom slučaju je to situacija koja je više dosadila i meni i Bogu i ljudima, nego htela sam nešto da te zamolim, Pingvi. Pošto ne znam jesi li videla onaj moj virtuelni testament… Ja suviše volim ljude da bih bilo kog gnjavila da se zlopati da ide na tako neprijatno mesto kao što je groblje, ili još, ne daj bože, neke smaračina akademije da se svi uguše od dosade – elem, pošto si ti na čudan način bolje od svih mojih prijatelja kapirala i moj senzibilitet i humor, ovlastila bih te za jednu stvar – da, kad odem u večna lovišta, organizuješ odličan “afterlajf parti” sa puno dobre muzike i treske i belim dres-kodom, jer ja sam Bjelica, a ne Crnica”, napisala je pred smrt pokojna Isidora Zorani.

foto:E-stock/Kobra

Borac kakav se retko rađa: Isidorine reči kad je saznala da joj se rak vratio 3. put potrešće vas DO SRŽI

Suprug preminule spisateljice, Nebojša Pajkić, sada kaže da se porodica neće tome protiviti, ali ni da neće učestvovati u organizaciji pomenute proslave.

“Nas ta žurka ne interesuje, mene je Zorana tek juče zvala da se dogovorimo oko toga i ja sam objasnio da nećemo davati nikakvu zabranu, ali da nam to nije u interesu da pravimo”, rekao je Pajkić za Blic.

Podsetimo, Isidora Bjelica preminula je 5. avgusta nakon duge borbe sa kancerom.

Izvor: Objektiv.rs, Blic

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar