“Ja sam Bjelica, a ne Crnica!” Zorana Pavić otkrila kada će ispuniti poslednju želju Isidore Bjelice

Zamolila ju je samo jedno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/kobra

Spisateljica Isidora Bjelica 5. avgusta izgubila je bitku sa opakom bolešću koju je vodila godinama… Nakon komemoracije u Sava centru, izvršena je i kremacija 8. avgusta, a njena urna položena je u Aleji zaslužnih građana, na Novom groblju u Beogradu.

Pevačica Zorana Pavić bila je velika Isidorina prijateljica, a slavna spisateljica baš je nju zamolila da nakon njene smrti napravi žurku za sve njene prijatelje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pevačica otkrila POSLEDNJU želju Isidore Bjelice: “Kada odem… organizuj neku ŽURKU u belom…”

Zorana je sada odlučila da pokaže u javnosti čitavu poruku i molbu svoje prijateljice Isidore, da joj ispuni poslednju želju.

“Pingvi, dobih nalaz, e, ne deluje više j….. hemio, raste marker. Pokušaću još nešto, ali, po svemu sudeći, nema neke vajde. Elem, ne pišem ti da ti kukam jer u mom slučaju je to situacija koja je više dosadila i meni i Bogu i ljudima, nego htela sam nešto da te zamolim, Pingvi. Pošto ne znam jesi li videla onaj moj virtuelni testament… Ja suviše volim ljude da bih bilo kog gnjavila da se zlopati da ide na tako neprijatno mesto kao što je groblje, ili još, ne daj bože, neke smaračina akademije da se svi uguše od dosade – elem, pošto si ti na čudan način bolje od svih mojih prijatelja kapirala i moj senzibilitet i humor, ovlastila bih te za jednu stvar – da, kad odem u večna lovišta, organizuješ odličan “afterlajf parti” sa puno dobre muzike i treske i belim dres-kodom, jer ja sam Bjelica, a ne Crnica. Ti znaš sve koje sam volela, pa jest zahtevno, al’ j…ga, Pingvi, zapalo te. Volim te, evo ti i mejl i šifra mog Instagrama ako ti zatreba za afterlajf dernek”, napisala je Isdora Zorani nekoliko dana pre smrti.

Kako je ovo bila Isidorina posledna želja, Zorana je odlučila da joj istu ispuni, ali nakon navršenih 40. dana od sprovoda.

“Kada bude prošlo 40 dana, a njena izmrcvarena duša nađe svoj mir, održaću obećanje. Već imam neke ideje kako to da izvedem da na najlepši i neadekvatniji mogući način ispunim njenu želju, onako kako mislim da bi se njoj to dopalo. Vozila sam kola u trenutku kada mi je stigla ta poruka. Rekla sam joj da me potresla i da ću se slupati, a ona mi je odgovorila da vozim i da joj pišem kad se parkiram i u svom šaljivom maniru rekla da mi je to zapalo i šta da radi uz smajli”, otkrila je Zorana za Kurir.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar