Zašto nije pregledan snimak incidenta? Da li je ovo NAJSKANDALOZNIJA poruka Novakovom “dželatu”! (VIDEO)

Prvi reket sveta Novak Đoković ostao je bez mogućnosti da već ovog leta osvoji 18. grend slem titulu u karijeri i tako se približi najvećim rivalima - Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Seth Wenig

Nakon eliminacije Novaka Đokovića, Laura Klark je od tog trenutka postala meta mnogo pretećih poruka na društvenim mrežama.

Između ostalog, besni navijači Novaka Đokovića napisali su joj da će se “uskoro pridružiti mrtvom sinu”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njen sin je poginuo u saobraćajnoj nesreći 2008. godine, a jedan korisnik Instagrama joj je ovo napisao:”Ne brini, uskoro ćeš se pridružiti sinu, hahahahaha, da, da” (Don’t worry, you’ll join him soon’ while another posted: ‘hahahahahahahaha YEEEEES, YEEEEEEEES).”

Đoković je preko svojih profila na društvenim mrežama zamolio svoje “navijače” da ne vređaju Lauru, valjda videvši dokle ide ludilo.

Ako je uopšte bilo mesta za pregovore tokom one duge diskusije na terenu posle incidenta, Đoković je ipak napravio grešku, pokušavajući da kao argument navede to što žena koju je pogodio nije završila u bolnici.

U vreme visoke tehnologije, kada u gotovo svim sportovima svaki potez može proveri odmah, na licu mesta, gledanjem ponovljenog snimka, ipak trebalo prvo pogledati video zapis pre konačnog posezanja za krutim pravilima.

Na kraju je prihvatio odluku sudija, rukovao se sa Karenjom Bustom i napustio teren.

Glavni sudija US opena Soren Frimel rekao je da se svi slažu da Novak Đoković nije namerno pogodio lopticom linijskog sudiju, ali da nije postojala druga opcija osim diskvalifikacije.

“Postoje dva faktora, akcija i rezultat. Akcija je, iako nije bilo namere, dovela do rezultata, a to je udaranje linijskog sudije i činjenica da je ona očigledno bila povređena. To su suštinski faktori pri donošenju odluke”, naglasio je Frimel.

Frimel je novinarima otkrio o čemu je razgovarao sa Beograđaninom.

“Njegova poenta je bila da nije namerno udario sudiju. Rekao je: “Da, bio sam besan. Udario sam lopticu. Pogodio sam sudiju. Činjenice su vrlo jasne, ali to nije bila moja namera. Nisam to uradio namerno i ne bi trebalo da budem diskvalifikovan”, rekao je Frimel.

Frimel je istakao da kažnjavanje igrača na gren slem turniru nije laka odluka i da nema veze na kojem se terenu igra i da li je reč o prvom teniseru ili bilo kom drugom.

Američka teniska asocijacija je u saopštenju navela da je Frimel doneo odluku u skladu sa Gren slem pravilnikom.

Da li je Laura odglumila? Otkrivamo kojom BRZINOM LOPTICE je Novak pogodio sudiju! (FOTO+VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar