ČUDNO

Tramp se pre sastanka sa Vučićem i Hotijem oglasio ČUDNOM PORUKOM: Nema veze sa Kosovom!

Razgovorima se pridružila i Ivanka Tramp, ćerka američkog predsednika, prisutna inače svim važnim diplomatskim susretima, za koje je njen otac, Donald Tramp posebno zainteresovan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/ Tanjug/ AP Photo/Andrew Harnik

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predvodi delegaciju koja će od danas do 5. septembra boraviti u poseti Sjedinjenim Američkim Državama, gde će učestvovati u razgovorima o ekonomskoj saradnji između Beograda i Prištine, koje organizuje Bela kuća.

Stigao Tramp na drugu rundu razgovora u Vašingtonu! Pridružila se i OVA ŽENA

Donald Tramp će takođe prisustvovati sastanku predstavnika Beograda i Prištine koji se održava u Vašingtonu, a samo malo pre nego što će se priključiti sastanku objavio je tvit na svom nalogu, po kom se može videti da nije nešto preterano zainteresovan za dijalog u Vašingtonu jer njegov tvit nema veze sa sastankom.

Naime on je u svom tvitu spomenuo američku političarku, Nensi Pelosi. On je napisao:

“Nensi Pelosi tvrdi da ju je vlasnik frizerskog salona “prešao”. Možda bi onda on trebalo da predsedava Predstavničkim domom SAD umesto lude Nensi?”


Razgovorima se pridružila i Ivanka Tramp, ćerka američkog predsednika, prisutna inače svim važnim diplomatskim susretima, za koje je njen otac, Donald Tramp posebno zainteresovan.

Vučić MOMENTALNO ODBIO spornu tačku 10 o priznanju Kosova! Predsednik se pozvao na ovaj pravni dokument

Da podsetimo, Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predvodi delegaciju koja će od danas do 5. septembra boraviti u poseti Sjedinjenim Američkim Državama, gde će učestvovati u razgovorima o ekonomskoj saradnji između Beograda i Prištine, koje organizuje Bela kuća.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar