5 stvari o kojima sa njom možete SLOBODNO da razgovarate na prvom sastanku, a da ne upropastite dejt

Kako da prvi izlazak prođe bez ikakvih problema?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/freepik

Upoznali ste devojku, pozvali je da izađete i ona je pristala?

A onda ste shvatili da je najteži deo tek pred vama – kako da “normalno” razgovarate sa njom, a da se ne zbunite i upropastite sve.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako deluje otrcano, glavni preduslov je da zaista probate da budete što opušteniji, a to se odnosi i na komunikaciju.

Naravno, teme o kojima ćete pričati sa njom, zavise od njenih i vaših interesovanja, a psiholozi predlažu 5 neutralnih tema koje mogu da vam pomognu da razgovor bude tečan, a za ostalo ćete se već i sami snaći.

Foto/Pexels.com/Gustavo Fring

Putovanja

Ukoliko ona voli da putuje, ovo će vam pomoći da mnogo lakše održavate komunikaciju navođenjem mesta u kojima ste bili ili koja želite da obiđete. Takođe, priča o putovanjima može da vam pokaže i kakva je vaša partnerka, da li je spremna za avanturu ili više voli sigurnost svog doma.

Muzika

Uz filmove, jedna od najuniverzalnijih tema za razgovor. Takođe i odličan pokazatelj vaše kompatibilnosti, jer pravom ljubitelju muzike, muzički ukus druge osobe, mnogo otkriva.

Foto/Pexels.com/ freestocks.org

Detinjstvo

Ovo je odličan način da je bolje upoznate. Pružite joj priliku da opiše sebe, a ova tema će vam omogućiti da se dublje povežete. Ukoliko je ona dovoljno opuštena, ispričaće vam i nekoliko dogodovština iz detinjstva, a to će vam pomoći da steknete pravu sliku o njoj.

Porodica i prijatelji

Pitajte je koliko je bliska sa svojim prijateljima i članovima porodice. To će vam pokazati koji su njeni trenutni prioriteti. Ukoliko je više fokusirana na prijatelje, to verovatno znači da je bezbrižna i nezavisna u ovoj fazi svog života.

Ako je bliža sa porodicom, to bi mogao da bude znak da joj je familija prioritet kao i da je spremna da se skrasi.

Foto/Pixabay/photodeinym

Karijera

Koji je njen posao iz snova? Odličan način da saznate koji su njeni ciljevi u životu i šta je motiviše. Kada se radi o vezi, vi želite partnerku koja ima svoje lične ciljeve, ali i koja će biti spremna da zajedno sa vama radi na ostvarenju zajedničkih ciljeva.

 



Izvor: Objektiv.rs, yourtango.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar