JAVNO

Vlada Srbije izdala VAŽNO saopštenje i otkrila sve o NESREĆI u kojoj je učestvovao ministar Кnežević

U saopštenju se navodi da je prilikom policijskog uviđaja, ustanovljeno da svetlosna signalizacija na raskrsnici nije radila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Printscreen

Ministarstvo privrede potvrdilo je saopštenjem da je ministar privrede Goran Кnežević jutros oko 8 časova u Zrenjaninu, imao saobraćajnu nezgodu na raskrsnici bulevara Milutina Milankovića i Dr Emila Gavrila, vozeći privatni automobil imao saobraćajnu nezgodu.

U saopštenju se navodi da je prilikom policijskog uviđaja, ustanovljeno da svetlosna signalizacija na raskrsnici nije radila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ministar nije imao alkohola u krvi, dok je automobil odvezen na vanredni tehnički pregled – navodi se u saopštenju Ministarstva privrede.

Javio se ministar Knežević posle saobraćajne nesreće! Objasnio je kako je udario čoveka na pešačkom

Dodaje se i da je do nezgode došlo kada je vozilo, kojim je upravljao ministar Кnežević, retrovizorom zakačilo pešaka (75) koji je zadobio lakše telesne povrede, kako je ustanovljeno prilikom lekarskog pregleda.

– Ministar Кnežević je obišao povređeno lice, zajedno sa njegovom porodicom, i izrazio je žaljenje zbog incidenta i nadu da će sa povređenim pešakom biti sve u redu – dodaje se u saopštenju.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar