Šćepanović MASNO izmanipulisao “braću” iz Srpske: Obrukao i sebe i Partizan!

Draganu Bajiću, treneru Igokee, teško je palo otkazivanje memorijalnog turnira Mirza Delibašić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/KKPartizan.rs

U Sarajevu je trebalo da se okupe Igokea, Budućnosti Voli, Partizan i Metropolotansa iz Pariza, ali je došlo do otkazivanja turnira zbog straha od koronavirusa.

Prema Bajiću, krivica je na treneru beogradskog kluba Vladu Šćepanoviću.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Vlada Šćepanović je izmanipulisao celu Partizanovu upravu, sad je postao i epidemiolog i žao mi je što ljudi u tom klubu nisu videli neki širi kontekst”, rekao je Bajić za banjalučki list “EuroBlic”.

Crno-beli su “odjavili” sarajevski turnir posvećen legendarnom Kinđetu navodno zbog epidemiološke situacije, a potom zakazali utakmice sa Klužom koji dolazi iz Rumunije u kojoj je situacija sa koronom najgora u ovom delu Evrope.

“Šćepanović ne govori istinu, to znam iz izvora bliskih njemu i klubu. Nije razlog epidemiološka situacija nego je problem Igokea. Znam šta je rekao svojim igračima, smišljeno je uradio neke stvari. Čak je postao i epidemiolog, govorio o statistikama, broju zaraženih, a onda je dogovorio utakmice sa klubom iz Rumunije (čiji je trener Duško Vujošević) u kojoj je očigledno situacija sa koronom sjajna. Mislim da to govori o njima i o klubu”, izjavio je Bajić.

Amerika TUGUJE: Preminuo čovek koji je trenirao velike košarkaške zvezde (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar