Gurmanska kajgana: Ukusan doručak koji će vas dugo držati sitim (RECEPT)

Jaja su uvek pravi izbor za prvi obrok

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/freepik

Ako želite jak i ukusan doručak, koji će vas dugo držati sitim, onda je gurmanska kajgana savršen izbor.

Jaja za doručak su svakako zdrav obrok, ali kada im dodate još ukusnih namirnica, imate dobitnu kombinaciju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Za ovaj obrok vam ne treba puno vremena, pa smo sigurni da će vam biti na spisku omiljenih, jer pored toga što je ukusan, ne gubite puno vremena na njegovu pripremu.

Sastojci:

2 jaja

1 kašika sitno isecknog kulena

1 kašika sitno iseckane čajne kobacice

1 paradajz

7 kašika mleka

1 kašika margarina

po želji svežeg peršuna

bibera

aleve paprike

suvog biljnog začina

Foto/Pixabay/ds_30

Priprema:

U odgovarajućoj posudi sjediniti jaja, mleko, sitno iseckan peršun, začine, na sitne kockice iseckan kulen i čajnu, pa sve lepo sjediniti viljuškom. U tiganju otopiti margarin i dodati smesu. Mešati na tihoj vatri par minuta.

Na pripremljenu kajganu dodati kriške paradajza. Služiti odmah uz šolju jogurta i toplog hleba.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar