POZNATE KUGUARKE

Njihova ljubav ne zna za godine: Ove slavne dame starije su od svojih partnera i po NEKOLIKO DECENIJA!

One vole piletinu!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock, K. Bacetic

Svi znaju za izreku da prava ljubav ne zna za godine! Ipak, ljudi uprkos tome često sa negodovanjem gledaju na veliku razliku u godinama kada su ljubavne veze u pitanju, naročito ukoliko su dame starije.

Dušica Jakovljević se topi u zagrljaju VOLJENE OSOBE: Citatom slavne Odri Hepbern sve raznežila (FOTO)

Srećom, one koji istinski uživaju u svojoj ljubavi, to mnogo ne potresa, a dokaz za to su naše poznate dame od kojih su partneri mlađi i po nekoliko decenija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
foto:E-Stock/Mirko Rodić

Svakako najviše pažnje privukla je veza kreatorke Verice Rakočević i njenog 35 godina mlađeg partnera, Veljka Kuzmančevića. Onu su se venčali još 2013. godine i tvrde da su veoma srećni jedno pored drugog, te da razliku u godinama i ne primećuju.

foto:E-stock

Ništa manju buru u medijima nisu izazvali ni Severina i i Igor Kojić, sin pevača Dragana Kojića Kebe. Oni su napravili gala svadbu još 2015. godine, koju su mediji nazivali čak i svadbom veka, vodili su računa o svakom detalju i bili su beskrajno romantični. Razlika između njih je 15 godina, u korist lepe hrvatske pevačice, a žele da dobiju i zajedničko dete, mada se sve češće mogu videti i natpisi o navodnim turbulencijama u njihovom braku.

Naučite kako da usrećite jedno drugo: 5 načina kako da budete SREĆNI u vezi

Foto: Screenshot Instagram

Nakon braka sa Ivanom Marinkovićem i pevačica Goca tržan našla je utehu u 14 godina mlađem bubnjaru, Raši Novakoviću. Njih dvoje su dugo zajedno nastupali, a zatim su sevnule varnice, da bi ubrzo uplovili i u bračne vode. Stalno ističu da smatraju kako su jedno drugom suđeni i pokušavaju da se ostvare i u ulozi roditelja, te da Gocinoj ćerki Leni podare brata ili sestru.

Anabela Atijas
ScreenShot Youtube

Kada se Anabela razvela od gagija Đoganija, imala je nekoliko veza i to uglavnom sa mlađim muškarcima. Najpre se upustila u romansu sa dosta mlađim manekenom Mladenom Radulovićem, tokom učešća u “VIP Velikom Bratu”, a potom se udala za 11 godina mlađeg Andreja Atijasa. Njih dvoje su dobili ćerkicu Blankicu, a razveli su se prošle godine. Ipak, kao da su znali da će svojoj ljubavi ponovo pružiti šansu, Anabela je zadržala njegovo prezime, a sada su se i zvanično pomirili.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Iznenadjenje za Rodjendan ??? @_ljubishka_

Објава коју дели Goga Sekulic (@sekulicgoga) дана

I pevačica Goga Sekulić prepustila se čarima mlađeg muškarca. Ona se 2018. godine u Švajcarskoj tajno udala za sportistu Uroša Domanovića, a u decembru su postali i roditelji dečaka kome su dali ime Vasilij Andrej.

foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Kako se šuška, i Dara Bubamara ima novog, mlađanog, dečka. Govori se da je u pitanju mladi biznismen koji ima samo 23 godine i sa kojim je, navodno, trenutno na Maldivima.

Ljubav cveta posle pomirenja: Mina posvetila Mensuru nikad emotivnije reči, blistaju od sreće! (FOTO)

B.K.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar