TRAŽI PAMETNOG

Edita Aradinović otvoreno o muškarcima: Navikla sam da mnogi ne mogu da podnesu uspešnu i poželjnu ženu!

Pevačici se ne dopada pristup kakav muškarci danas imaju prema ženama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock agency

Pevačica Edita Aradinović jedna je od najatraktivnijih na domaćoj sceni, a nedavno je za “Blic” govorila o tome šta misli o načinu na koji se muškarci danas udvaraju ženama, ali i o još nekim temama.

Foto: Screenshot/Instagram

“Do skoro sam išla tom logikom “jao, jadne mi pevačice oko nas su ovakvi i onakvi muškarci”, međutim, mi biramo u kakvim ćemo se okolnostima i društvu kretati i kome ćemo dozvoliti da nam priđe. I kad sam bila u dugoj vezi, taj momak je imao utisak da se neko vrti oko mene, da mi pišu na društvenim mrežama, međutim, mene to ni tada nije zanimalo, a ni sada. Poslednje dve godine sam očistila svoju okolinu jer mi ne prija način na koji mi se muškarci danas udvaraju, to napadno udvaranje ili muvanje preko Instagrama, na takve poruke ni ne odgovaram. Druge stvari me interesuju, kao što su pametni, pažljivi, vredni momci. Ne gubim nadu da će se takav pojaviti”, rekla je ona za “Blic”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Edita otvoreno o SKANDALU koji se vezuje za Baku Praseta: “Ne bi bio sa njom da je znao da je maloletna”

“Zbog posla kojim se bavim, navikla sam da budem predmet predrasuda, i mnogi ne žele takvu obavezu, ne mogu da podnesu uspešnu i poželjnu ženu. Međutim, muvanje preko Instagrama mi tek nema svrhu, jer je za mene najbitnija ta hemija uživo. A s druge strane, ljudi često steknu zbog profila na internetu drugačiju sliku i niko ne može da vidi da li sam ja porodična, topla, nežna ili sam hladnokrvna”, dodala je Edita.

“Privatno nisam toliko hrabra, više sam emotivna. Volela bih da imam porodicu i da se ostvarim kao majka, da živim normalan i lep život, ali ne dosadan. Zamišljam da sutra putujem sa svojom porodicom, da učim nove stvari, da ih prenosim na svoje dete i da prosto uživam u toj porodičnoj idili”, priznala je Aradinovićeva za pomenuti medij.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar