Mirka uputila reči podrške NAPASTVOVANOJ koleginici: “Žao mi je što je pretrpela nasilje i ćutala o tome”

Imala je karijeru u usponu, a ona je morala da pobegne u Ameriku!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-Stock/ Ivan Dobričić

Glumicu Danijelu Štajnfeld najbolje znamo po ulozi Mariole u filmu “Ivkova slava”, a osim toga imala je zapažene uloge i u serijama “Ranjeni orao”, “Vratiće se rode” i “Ono naše što nekad bejaše”.

Foto: Youtube/ Screenshot

Ona je u dokumentarcu “Drži me čvrsto” rekla kako je napastvovao jedan moćan čovek iz filmske industrije i da je zbog toga pobegla u Ameriku, a sve se dogodilo kada je imala samo 21 godinu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sada se, ovim povodom, oglasila glumica Mirka Vasiljević i koleginici pružila reči podrške.

“Primetila sam da se Danijela nije pojavljivala na raznim događajima, ali sam mislila da se posvetila sebi van karijere i da je sve u redu.Žao mi je što sada znam da je koleginica, neko iz moje branše, pretrpeo nasilje i ćutao o tome”, rekla je Mirka za “Alo”.

Foto: Youtube/ Screenshot

“Mogle smo da imamo prijateljstvo i zajedno sarađujemo, kao što se družim sa Ivanom Zekićem mimo snimanja koje završavamo u Beogradu, koji je bio s njom u klasi,a sada čujem da je ona trpela nešto što je van svake pameti i što nije zdravorazumski”, dodala je ona.

“Ne podržavam ni jednu vrstu nasilja i niko ne treba da se uopšte usuđuje da sudi bilo kome prema polu, opredeljenju i slično. Vaspitana sam tako da u svakom trenutku pričam o problemu, da ništa ne guram pod tepih i da u porodici nema tabu tema”, ispričala je Vasiljevićeva još za “Alo”.

“Znam da je svaki problem 30% bliži rešenju kada ga podelite sa svojim najbližima”, zaključila je glumica za pomenuti medij.

B.K.

 



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar