Velikodušno! Džej svakog dana GLADNIMA ostavlja hranu: Što da se ne pomogne, SIROTINJA je i bogu teška

Humani gest pevača oduševljava

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-srock/M.Rafailović

Pevač Džej Ramadanovski nije zaboravio teške trenutke koji je imao u detinjstvu i pri odrastanju, tačnije pre nego što je postao velika muzička zvezda.

Upravo iz tog razloga, on sada pomaže drugima koji teško žive, makar kupovajući im hranu i neke osnovne stvari.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je ispričao izvor Blica, pevač Džej Ramadanovski skoro svaku noć kupuje hleb i peciva iz pekara na Dorćolu kako bi nahranio gladne.

foto:E-stock/M.Rafailovic

“Uvek pred kraj smene negde oko dva iza ponoći, a u nekim pekarama oko pet Džej dođe i kupi sve što je ostalo. Lepo to razdeli u kese i onda ih okači na kontejnere, odakle ih uglavnom Romi uzimaju. Neretko i preko dana kupi siromašnima hranu. Čak i kada je bio bolestan nije odustajao od toga, samo što su drugi kačili kese, a on je plaćao”, ispričao je izvor, a tek nakon ovih reči Džej je skromno potvrdio ovu priču.

“Uvek počastim ljude koji nemaju, ne samo ja već i ti moji drugari sa Dorćola ili Menhetna, kako ga ja zovem. Uvek pomognem kako mogu, za klopu, za ono osnovno. Sećam se ja kako je pre bilo, pa sada vratim svima. U onim periodima kad sam nastupao po restoranima, ja uđem kod onih pozadi koji peru šerpe, pa sav bakšiš podelim njima i čistačicama. Muzičari me kude, ja kažem, a vala neka sam im dao. Uvek sam govorio, sirotinjo, i bogu si teška. Što da se ne pomogne “, kaže Džej.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar