Lak za nokte vam se skorio? Iskoristite ovaj jednostavan TRIK i biće kao NOV

Bez upotrebe acetona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Freepik/freepik

Vrlo često se dešava da nam se lakovi za nokte osuše, skore, da postanu pregusti da bi mogli lepo da se nanesu na nokte i da nisu više za upotrebu.

Uglavnom nam je žao da ih bacimo, jer vrlo često ostane dosta u bočicama, ali budu potpuno neupotrebljivi jer ih nismo dugo koristili ili ih nismo čuvali na pravi način.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ako želite baš taj određeni lak u trenutku, a kasno ste shvatili da se skorio i da nemate drugi u toj boji, mi vam dajemo savet šta da uradite da ponovo bude upotrebljiv za lakiranje noktiju.

Dobro zatvorite lak i protrljajte ga među dlanovima, 15 sekundi. Spustite ga da uspravno stoji u posudi koju ćete staviti na ringlu, pa sipajte mlaku vodu do vrha bočice. Posudu držite na tihoj vatri, pa je sklonite malo pre ključanja. Osta­vite lakove u vodi dok se potpuno ne ohlade, izvadi­te bočice, obrišite ih, pa ponovite postupak trljanja među dlanovima. Otvorite lak i uživajte u mazanju noktiju.

Foto/Pixabay/ivabalk

Ukoliko nemate vremena za sve ovo, nikako nemojte da si­pate aceton ili alkohol u bočicu, jer će to uništiti bo­ju i oštetiti nokatnu ploču. Bolje je da kupite razređivač laka za nokte. To je uvek lako i brzo rešenje. Sipajte nekoliko kapljica u bočicu (prema uputstvu sa etikete), protresite je i lak će biti spreman za korišćenje.



Izvor: Objektiv.rs, Novosti Magazin

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar