Došla je u kozmetički salon a nikome nije rekla da ima KORONU: Njeno objašnjenje je RAZBESNELO sve (FOTO)

Prepiska koja je šokirala internet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Freepik/cookie_studio

Da žene uglavnom ne mogu bez nege noktiju, to znamo.

Znamo i koliko je bilo teško u periodu vanrednog stanja, upravo zbog nemogućnosti posete kozmetičim salonima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mnoge pripadnice lepšeg pola su, u tom periodu, čak pokupovale kompletnu opremu za sređivanje noktiju, uključujući i gelove i UV lampe.

Međutim, jedna devojka je otišla najdalje moguće.

Iako je bila pozitivna na koronavirus i što je još bitnije, to je i znala, otišla je u kozmetički salon da sredi nokte, ne rekavši pritom da je zaražena.

Naime, Rogue Menai, vlasnica jednog kozmetičkog salona je, na svom Instagram profilu, objavila prepisku sa klijentkinjom koja je sve ostavila u šoku.

Iako ju je, pri zakazivanju termina, vlasnica pitala da li je bila u kontaktu sa nekim ko je zaražen i naglasila joj da i ona sama ima problem sa imunitetom, kao i da je zakonom kažnjivo da joj zakaže termin ukoliko je bila izložena riziku, devojka je negirala bilo šta od toga, da bi joj, nakon odrađenog posla, poslala poruku, prenosi Bored Panda.

Foto/Freepik/8photo

“Osećam se loše jer nije trebalo da zakazujem sređivanje noktiju. Ali, zaista sam bila očajna. Testirana sam na korona virus još pre dva dana. Pozitivna sam, molim te da ideš u karantin”, napisala je neodgovorna klijentkinja.

Nakon što ju je pitala zbog čega joj to nije rekla pri zakazivanju termina, dobila je zapanjujuć odgovor:

“Očajnički sam želela da izađem iz kuće. Bila sam u karantinu dva dana. Želela sam da uradim nokte. Videla si u kako su lošem stanju”, bio je odgovor koji je dobila

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor (@roguemenai) on

Devojka je prijavljena, a post je, kao što i pretpostavljate, izazvao gomilu komentara na internetu.

Drage dame, iako nam je svima potrebna nega, iako znamo kako je to kada ne može da se izađe iz kuće, iako niko, još uvek, ne može da se pomiri sa činjenicom da živimo sa koronom, pozivamo vas da budete odgovorne, jer ne postoji taj manikir, ili bilo šta drugo na ovom svetu, što je vredno rizikovanja, kako svog, tako i tuđeg života.

I, naravno, obavezno nosite maske.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar