Neda Ukraden zablistala u KUPAĆEM: Izgleda kao BOMBA, mogu joj pozavideti i dosta mlađe koleginice (FOTO)

Na pragu osme decenije izgleda nestvarno!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Č. Vukojičić

Pevačica Neda Ukraden sledeće godine napuniće 70 godina, a izgleda barem dvostruko mlađe!

Neda Ukraden
ScreenShot Instagram

Ona je, na Instagramu objavila svoju fotografiju sa mora, u kupaćem kostimu i izazvala opšte oduševljenje među fanovima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Žuti kupaći kostim, velike naočare i šešir istakli su svu Nedinu lepotu, a ova fotografija svedoči i o tome da je pevačica, pre svega, jedna dama.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Niko nije savrsen! ? Ali sve je ljepse uz more i sunce? ?. ?⭐I kad si zdrav.? Idemooo, odbrojavanje… ? 16.8 premjera ZA PRAVU LJUBAV??? #nedaukraden #newsongsoon??? #countdownbegins⏳

Објава коју дели Neda Ukraden (@neda.ukraden) дана

Ona je kao opis pored fotografije napisala: “Niko nije savršen! Ali sve je lepše uz more i sunce. I kada si zdrav”, a usput je najavila i da sprema novu pesmu.

Iako je naglasila to da niko nije savršen, njoj se zaista teško mogu pronaći ikakve mane, a to se primećuje i na osnovu komentara njenih pratilaca.

“Kraljica”, “Svaka čast na izgledu”, “Lepotice”, “Lepa do bola. Boginja od žene”, “Lepa, zgodna, obrazovana” i još mnogi komentari svedoče o tome da nije uvek bitno biti mlad i zategnut, već da su prirodnost, elegancija i obrazovanje ono što je uvek aktuelno.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar