Kraj kralja komedije: Ovako su izgledali poslednji dani Robina Vilijamsa (VIDEO)

Dokumentarac "Robin's Wish" izlazi 1. septembra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Legendarni Robin Vilijams je preminuo na današnji dan 2014. godine. U njegovu čast stiže novi dokumentarni film pod nazivom “Robin’s Wish”.

Film istražuje poslednje dane čuvenog komičara, kao i prirodu neurološke bolesti, sa kojom se borio. Prvi trejler za film je objavljen, a u njemu možemo da vidimo veliki broj intervjua i komentara samog Vilijamsa, takođe i intervjue sa Robinovim prijateljima i kolegama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zatim, govori o njegovom samoubistvu u avgustu 2014. godine i nalazima autopsije koja je pokazala da se borio s demencijom. Kolege sa kojima je radio na svom poslednjem filmu “Luda noć u muzeju” prvi put pričaju u promenama koje su primetile kod Vilijamsa tokom snimanja. Film iz ugla njegovih najbližih predstavlja njegove poslednje dane i detalje koji su se krili godinama.

Dejvid Harbor iz serije “Stranger Things” za Objektiv: Kusturičino “Podzemlje” je genijalno

Dokumentarac baca sasvim novo svetlo na tragediju, lepotu i moć koja stoji iza uma jednog od najvećih zabavljača svih vremena.

“Ljudski mozak je neverovatna žlezda teška kilogram ipo. Tog trenutka kada misliš da je razumeš, izmisli nešto drugo”, govorio je Vilijams.

Pogledajte trejler:

Dokumentarac je režirao Tejlor Norvud, a publici će biti dostupan od 1. septembra.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar