Stanija se oglasila povodom priča da ja ABORTIRALA dete Kristijana Golubovića i iznela ISTINU (FOTO)

Njih dvoje ulaze ponovo zajedno u rijaliti!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

Samo što je potvrđeno da će i Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović ući u “Zadrugu 4”, njih dvoje već su se našli u centru ogromnog skandala.

foto:ScreenShot YouTube

Oni su već godinama u lošim odnosima i to, kako je Golubović rekao, zbog novca koji mu je Stanija, navodno, dužna jer je trebalo da podele prvu nagradu koju je ona osvojila u “Farmi”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako je delovalo da se bura malo stišala, Kristijan je nedavnim intervjuom izazvao pravu buru. On je, tom prilikom, rekao da je Dobrojevićeva, navodno, bila trudna sa njim i da je trudnoću prekinula tokom učešća u “Farmi”.

foto:ScreenShot/Youtube

Izrevoltirana ovim rečima, starleta se sada oglasila na društveno mreži “Instagram”.

Stanijina objava
Foto: Instagram/ Screenshot

“Da napravi sebi reklamu i potvrdi titulu kralja lovačkih priča, Kristijan Golubovič je plasirao najgnusniju laž o meni da sam bila trudna sa njim i abortirala na “Farmi 6”! On će svoje laži morati da dokaže na sudu! A produkcija “TV Pink” u svakom trenutku može da pruži sve dokaze o tome da li sam i zbog čega izlazila sa imanja u Lisoviću. Hvala!”, stoji u Stanijinoj objavi.

Ostaje samo da vidimo kakav će biti razvoj ove situacije, kao i to kako će sve ovo uticati na njihovo učešće u “Zadruzi 4”.

D.P.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar