Kreće Budućnost i njena borba za VRH: I dalje se čekaju stranci

"Nadam se da će se situacija brzo normalizovati, jer smo svi željni igre - košarkaši, svi koji rade u ovom sportu, navijači"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/aba-liga.com/Budućnost

Košarkaši podgoričke Budućnosti danas počinju pripreme za novu sezonu, nedelju dana kasnije nego što je bilo planirano.

Kako prenose podgoričke Vijesti, trener ekipe Petar Mijović na današnjoj prozivci neće imati nekoliko igrača, dok će ostali košarkaši odraditi lekarske preglede, a uveče i prvi trening.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Prvih nekoliko dana ćemo trenirati u našoj dvorani u Donjim Kokotima i u “Verdeu”, jer u „Morači” ne možemo, a od 13. do 23. avgusta bi trebalo da budemo na Žabljaku. Dragan Apić je došao, Džastin Kobs stiže danas, a Melvin Edžim i Rašad Von 12. i 13. avgusta”, rekao je sportski direktor Gavrilo Pajović.

On je istakao da ekipa iz Podgorice i ove sezone ima cilj da bude u vrhu ABA lige i a prođe u krugi krug Evrokupa, gde će u grupnoj fazi igrati sa Unikahom, Makabi Rišonom, Brešom, Ulmom i Metropolitansom.

“Nadam se da će se situacija brzo normalizovati, jer smo svi željni igre – košarkaši, svi koji rade u ovom sportu, navijači… I pored krize, vidim da se svi klubovi ABA lige pojačavaju, čak i oni iz donjeg dela tabele, tako da će takmičenje biti veoma interesantno. Naš cilj je da budemo pri vrhu i da prođemo u drugi krug Evrokupa. Imali smo sreće na žrebu za to takmičenje, a mislim da smo napravili dobru selekciju ekipe i sada je cilj da tokom rada u Podgorici i na Žabljaku stvorimo dobru atmosferu”, zaključio je Pajović.

Košarkaši Budućnosti na stratu ABA lige sastaće se sa ekipom Splita, dok će prvi meč u Evrokupu igrati protiv Breše.



Izvor: Tanjug, Vijesti.me

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar