SUMNJIVA priča Čumetovog bratanca: Našli ga PIJANOG, sam tvrdi da mu je maskirani napadač pucao u glavu?!

Njegovo stanje za sada nije poznato

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/ Printscreen/ Facebook

Teorija o pokušaju ubistva Nemanje Buhe (31), bratanca Ljubiše Buhe Čumeta, u najmanju ruku je čudna i sumnjiva, saznaje Objektiv.

Naime, kako saznajemo, tvrdnju da mu je na jednoj benzinskoj pumpi u Surčinu u glavu iz sačmarice pucao napadač maskiran “fantomkom” izrekao je sam Nemanja Buha, koji je nakon te tvrdnje odbio dalju saradnju sa istražnim organima.

Postavlja se pitanje kako čovek koji tvrdi da mu je neko pucao u glavu, ni manje ni više nego iz sačmarice, uopšte može da govori, ali i zašto nakon toga odbija da da dodatne informacije koje bi pomogle u pronalaženju navodnog napadača.

Takođe, Čumetov bratanac i njegova devojka su, nakon navodnog napada, zatečeni u alkoholisanom stanju. U automobilu u kom su se nalazili pronađena je jedna dramlija, odnosno krupna sačma za patrone lovačkih pušaka, za koju još uvek nije utvrđeno od kad je tu i kako se tu našla.

Zbog svega navedenog, nije isključena ni mogućnost da su povrede Nemanje Buhe rezultat nenamernog ili namernog samopovređivanja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nemanja se trenutno nalazi u bolnici, ali njegovo stanje, kao ni informacije o eventualnim povredama, za sada nisu poznati.

Ljubiša Buha Čume, Foto/ MUP Srbije

Ljubiša Buha Čume bio je svedok saradnik u postupcima protiv kriminalnog Zemunskog klana. Kaznu je izdržavao zbog krivičnog dela prikrivanja, ugrožavanja sigurnosti pripadnika obezbeđenja njegove bivše supruge Milana Ljubenovića, kao i za sprečavanje i ometanje dokazivanja.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar