Cela porodica primenila nove metode: IZNENADIĆE VAS kako se Mesi čuva od korone i na čemu spava! (FOTO)

U jeku pandemije koronavirusa svako gleda kako najbolje da se zaštiti od ove pošasti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/printscreen/YouTube

Lionel Mesi i njegova supruga otišli su korak dalje od toga. Naime, njih dvoje spavaju na specijalno dizajniranom da neutrališe viruse, bakterije i ostale nevidljive izvore zaraze.

Madridski “As” navodi da je najbolji fudbaler sveta potom zamenio sve dušeke u prostranoj hacijendi kraj Barselone, u kojoj bračni par živi sa sinovima Tijagom, Ćirom i Mateom, kao i francuskim mastifom, Hulkom, čim su do njega stigle vesti o najnovijem pronalasku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Anti-koronavirus dušek je izum jedne španske kompanije, koja tvrdi da materijal od kojeg je skrojen neutrališe 99,84 odsto poznatih virusa i bakterija. Ne precizira se, međutim, šta čini preostalih 0,16 odsto i da li se zlokobna mutacija koronavirusa nalazi u prvoj ili drugoj grupi.

Za marketing strategiju izabran je pristup koji svi koriste – darovanje skupocenog proizvoda osvajaču šest “Zlatnih lopti”, odnosno najpoznatijoj mogućoj osobi na svetu, iz čiste brige za njegovo zdravlje. Dušek “čuva” vlasnika tako što nanočestice iz njegovog površinskog sloja neutrališu viruse u roku od četiri sata i tako sprečavaju širenje zaraze.

Drugim rečima, anti-koronavirus vas ne može izlečiti, ukoliko sa infekcijom spavate na njemu, ali vas može sačuvati u situacijama kada je, pre vas, tu sedela ili spavala zaražena osoba.

Od “dodatne opreme”, dušek ima nekoliko nivoa vibracije, kao i sistem za toplotnu masažu stopala kojom uspavljuje i opušta.

SKANDAL u Hrvatskoj: Bivši fudbaler Dinama posle pucnjave završio u zatvoru (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar