Sestra Maraje Keri tužila majku za seksualno ZLOSTAVLJANJE u satanističkim obredima!

Tvrdi da danas zbog toga pati od depresije i posttraumatskog poremećaja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

Sestra planetarno popularne pevačice Maraje Keri, Alison, tužila je njihovu majku zbog seksualnog zlostavljanja u detinjstvu. Alison Keri optužila je njihovu majku Patrisiju da je prisiljavala na seks sa strancima kada je imala samo deset godina, kao i da je bila primorana da gleda drugu decu kako bivaju zlostavljana “za vreme sotonističkih susreta usred noći koji su uključivali obredne žrtve”, piše The Sun.

Alison (57) tvrdi da danas zbog trauma iz prošlosti pati od posttraumatskog poremećaja i depresije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ritual se uvek odvijao negde između 2 i 4 ujutro, a njemu su prisustvovali i odrasli i deca. Nije se održavao svaki vikend, nego na određene datume – rekla je Alison. o satanističkim ritualima koje je gledala.

Ona kaže da su preko glave svi nosili crne kapuljače i da su pričali nekim drugim jezikom, za koji ona smatra da je latinski.

NO WEB - NO WEB - NO WEB - NO WEB
foto: Chris White / IMP Features / Profimedia

“Svi su nosili crne kapuljače i šetali su s jednog kraja prostorije na drugi. Kada bi započeli s ritualom, pričali su na nekom stranom jeziku. Mislim da je bio latinski”, tvrdi Marajina sestra.

Alison je takođe ispričala i da je gledala kako ubadaju ljude, te da je sve to bilo jako traumatično za nju.

Podsetimo, Maraja i njena najstarija sestra ne pričaju već tri decenije, a cela porodica Keri ljuta je na Alison, jer se nekada bavila i prostitucijom kako bi zaradila novac. Upravo iz tog razloga mnogi smatraju da je Alison odlučila da progovori o ovoj temi, kako bi uspela da izvuče novčanu korist od svoje porodice.



Izvor: Objektiv.rs, Thu Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar