Luna odustaje od MUZIKE i vraća se na FAKULTET: Smeta joj što je prozivaju da je glupa i neobrazovana!

I Marko je podržava u ovoj nameri

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Instagram

Rijaliti učesnica i pobednica “Zadruge 2” Luna Đogani odlučila je da odustane od muzike, kojom se bavi tek godinu dana. Ona je rešila da se posveti nekim drugim stvarima, između ostalog i fakultetu koji nije završila.

“Luna je upisala Menadžment u turizmu na jednom privatnom fakultetu, ali je dala samo nekoliko ispita i ušla u rijaliti. Potom se pune tri godine nije pojavljivala na faksu. Nedavno je odustala od pevačke karijere i počela da razmišlja čime bi mogla da se bavi u životu. Rekla mi je da joj je dosta rijalitija i da sebe počinje da vidi kao ženu koja radi normalan posao, a za to joj treba diploma”, priča Lunina drugarica, i dodaje:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Rekla mi je i da joj smeta što je mnogi prozivaju da je glupa i neobrazovana, pa želi da im pokaže da nije baš tako! Hejteri joj stalno pišu da njene rivalke Kija Kockar i Jelena Pešić imaju završene fakultete za razliku od nje, koja se “samo vuče po rijalitiju!”

Foto: Screenshot/Instagram

Dečko Marko Miljković ju je podržao u toj odluci.

“Rekao joj je da je odlično što ima cilj i da treba da radi na sebi. Ipak, zamolio ju je da još malo razmisli o odustajanju od muzike, jer on smatra da može biti uspešna u tome. Voleo bi da bude Lunin menadžer i pomogne joj da joj karijera krene pravim putem”, priča izvor Informera.

Đoganijeva je potvrdila za Informer da se vraća na fakultet:

“Želim da nastavim da studiram! Dobro je imati diplomu, nikad se ne zna kada može da zatreba. Žao mi je što sam prekinula školovanje, ali sada ću to da završim”, rekla je Luna.



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar