Odžo PLANIRAO DETE sa Srpkinjom: “Ako ikad budem imala sina, zvaće se Majkl” (FOTO)

Najteži udarac podnela je njegova devojka Lana, sa kojom je živeo u Beogradu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/instagram.com

Vest o smrti Majkla Odža pogodila je navijače Crvene zvezde, Partizana, ljubitelje košarke širom Evrope, ali je najteži udarac podnela njegova devojka Lana, sa kojom je živeo u Beogradu.

Čini se da je velika razdaljina bila problem i nepremostiva prepreka za Odža u vezi sa dugogodišnjom devojkom Deniz, a u Srbiji je upoznao devojku sa kojom je 10 meseci bio u vezi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona se na dirljiv način oprostila od njega na društvenim mrežama, deleći usput i najdraže zajedničke video snimcima, u kojima se vidi koliko je Odžo umeo da je nasmeje.

“Hej, veliki čoveče, hvala ti za 10 meseci prelepe veze. Ono što žena može da poželi, to si ti. Nikad neću preboleti ovo. Ako ikad budem imala sina, kao što smo planirali, zvaće se Majkl. Hajde, probudi se, vreme je za kafu. Zauvek tvoja, Malena”, napisala je ona.

Pre veze sa Srpkinjom , Odžo je imao veliku ljubav iz Amerike, Deniz, sa kojom se, sudeći po njenim fotografijama na Istagramu zabavljao više od 6 godina, od kada datiraju njihove zajedničke fotografije.

Ona je dolazila i u Beograd, slikali su se na Kalemegdanu u romantičnom ambijentu sa pogledom na ušće Save u Dunav, a često su zajedno objavljivali fotografije na društvenim mrežama, koje pokazuju da su imali skladnu vezu.

USIJANE mreže! “Dobri čoveče, neka ti je večna slava”: Od Majkla se opraštaju “delije”, ali i “grobari”



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar