Ćerka folkera je muzička i glumačka zvezda, a oca pamti samo po LOŠEM: “Sve u vezi sa njim je NEGATIVNO!”

Nikada joj nije pomagao u karijeri...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Edita Malovčić
Foto: Youtube/Screenshot

Edita Malovčić poznata je pod umetničkim imenom Madita i ćerka je poznatog pevača Kemala Malovčića.  Ona je ostvarila uspešnu glumačku i muzičku karijeru, a u Austriji i Nemačkoj proslavila se ulogom u seriji “Mesto zločina”.

Edita Malovčić
Foto: Youtube/Screenshot

Ipak, iako je ćerka poznatog oca, ona tvrdi da je za njega vezuje samo to što liče i što je nasledila talenat za muziku. Ipak, ističe da je otac nikada nije savetovao u karijeri i da sa njim već dugo nije u kontaktu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ne znam da li se on raduje što sam odlučila da život posvetim muzici. Mislim da je želeo da njegova deca sama rastu. Sve stvari s njim su negativne, neke čak rešavamo i preko suda”, rekla je ona medijima, ali nije želela da otkriva detalje porodičnih sukoba.

Edita Malovčić
Foto: Youtube/ Screenshot

Medita je rođena u Beču i malo ko je znao da joj je Kemal otac.

“U Austriji to nikoga ne interesuje, jedino im je smešno kad čuju šta peva i čude se kako nemamo ništa zajedničko. Jedino što nas spaja je to što ličim na njega i što sam od njega nasledila talenat za pevanje”, priznaje ona.

Iako je rođena u Beču i ima dosta posla u Austriji i Nemačkoj, ona rado dolazi u zemlje bivše Jugoslavije. Priznaje da nikada ne ide na očeve koncerte i da joj je muzički idol Rambo Amadeus.

Kemal Malovčić
Foto: Youtube/ Screenshot

“Kada bih mogla da snimim duet s nekim, svakako bi moj izbor bio Rambo Amadeus jer je neverovatan umetnik. Što se mene tiče, najbolji je!”, rekla je Madita medijima.

Ona se muzikom bavi od 2002. godine kada je postala članica dueta “dZihan & Kamien” i izdala CD “Gran Riserva”, a tri godine kasnije objavila je i prvi solo album pod nazivom “Madita”.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar