Pravi razlog zbog kog NIKADA VIŠE neće igrati u Realu: Zidan objasnio zašto NE RAČUNA na Bejla!

Real i Geret Bejl se definitivno rastaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Profimedia

Ono što se nagovštava već duž vreme, uskoro će da dobije i zvaničnu potvrdu. Velšanin se nije našao među putnicima za Mančester, gde će “kraljevski klub” pokušati da nadoknadi 1:2 iz prvog meča, a Zinedin Zidan je prvi put otvoreno naveo zašto ga je precrtao.

“Ne želim ništa da kažem. Bejl i ja smo imali privatni razgovor, koji ostaje među nama. On mi je rekao da ne bi želio da igra u ovom meču, to je jedino što mogu da kažem. Poštujem Bejla kao i sve igrače. Neke stvari ostaju u svlačionici između trenera i igrača i to je sve. On je igrač Real Madrida i to poštujem. On ne želi da igra i to je jedino što ću da vam kažem”, rekao je Zidan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Velški fudbaler, svojevremeno svetski rekorder u visini transfera, kada je 2013. stigao iz Totenhema za 101 milion evra, već dugo deluje potpuno nezainteresovano. Na meti žestokih kritika pristalica Reala našao se više puta, a posebno nedavno, kada je tokom utakmice sa Alavesom na klupi za rezervne igrače – zaspao.

Geret Bejl ima ugovor sa Realom do poslednjeg dana juna 2022. Sve češće se govori o njegovom povratku na Ostrvo i to po sasvim prihvavtljivoj ceni. Tržišna vrednost 31-godišnjeg fudbalera je između 25 i 30 miliona evra.

Zvezdaši čekaju, Marakana će eksplodirati: Terzić u centru Beograda pregovara sa VELIKIM IMENOM!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar