Aleksandra Radović: “Ne postoji tajni recept za hit pesmu”

Spot za numeru "Ne hvala" je za par meseci sakupio više od 2 miliona pregleda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Andreja Damjanović

Pesma “Ne Hvala” Aleksandre Radović je oduševila fanove, ali i ljubitelje muzike. Radovićeva je čak bila proglašena za pevačicu godine od strane slušalaca Naxi radija. Numera sada ima više od 2 miliona pregleda na Jutjubu, a Radovićeva, čiju karijeru su obeležili mnogi pop hitovi, kaže da ni sama ne zna recept za hit pesmu, zato što on ne postoji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zbog ovog velikog broja pregleda spota Aleksandra se na svom Instagram profilu zahvalila publici i napisala da se hitovi jednostavno dogode. Autore pesme su Dušana Alagić, Aleksandra Milutinović i Mahira Sarihodžić.

“Skoro svaka pesma krije neku priču, a “Ne Hvala” se poslednja “ušunjala” na album “Predvorje Života” baš kao ” Beskrajno” na album ” Carstvo”… I tako smo još jednom potvrdili onu priču da se hitovi ne planiraju, jednostavno se dogode”, napisala je Aleksandra.

Iako mnogo misle da je pop scena u Srbiji i regionu “umrla” i da publiku zanima nešto drugo, uspeh pesama umetnika poput Aleksandre Radović pokazuju da to nije istina. Njena pesma “Beskrajno” ima preko 10 miliona pregleda, a hitovi “Živeo kraj” i “Ljubavi moja” 9 i 6 miliona.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar