Nišvil se održava u dva formata: Avgust i septembar u znaku džeza

Više od 30 različitih onlajn programa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Internacionalni džez festival Nišvil 2020, održaće deo svojih programa u unapred najavljenom terminu od 13. do 16. avgusta uživo u onlajn formatu, dok će, ako epidemiološka situacija dozvoli prisustvo publike, preostali, najveći deo programa , biti održan od 17. do 20. septembra uz poštovanje mera socijalne distance.

Onlajn će biti izvedeno više od 30 različitih programa, koji uključuju pozorišne predstave, filmske projekcije, te likovne performanse, kao i 20 koncerata pratećeg i glavnog festivalskog programa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ukoliko se u narednom periodu popravi epidemiološka situacija i Vlada Srbije dozvoli prisustvo publike, uz poštovanje mera socijalne distance veliki deo programa održaće se pred publikom u septembru.

Egzit potvrdio prve izvođače za 2021. godinu: Petrovaradin gori uz Getu, Brejču i di-džej Snakea

“Ukoliko i u septembru bude istovetna epidemiološka situacija, kao i sada – celokupan predviđeni program za ovu godinu održaće se od 12. do 15. avgusta sledeće godine. Svi posetioci sa kupljenim kompletima ulaznica mogu iskoristiti svoje ulaznice u septembru 2020. u novozakazanom terminu održavanja festivala, ili ako su sprečeni da prate Nišville 2020, mogu ih iskoristiti u periodu od 12. do 15 avgusta 2021”, kažu organizatori.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar