Savršeni plan: Saznala je da je MUŽ vara i da se VERIO, a onda je odlučila da se brutalno osveti

Jedan pogled na njegov laptop je promenio sve

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Freepik/bearfoto

Jedna žena iz Amerike je otkrila na koji način se osvetila mužu nakon što je saznala da je vara.

Mel je objasnila da su ona i njen muž, Marti, od trenutka kad su se upoznali imali savršenu vezu – sve dok on nije dobio unapređenje na poslu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Onda je počeo često da putuje, a nekada je bio i nedeljama odsutan i ona je znala da to neće povoljno uticati na njihovu vezu.

U narednih godinu dana su se udaljili…

Primetila je da je počeo da je izbegava, čak i onda kada je radio od kuće i uskoro mu je predložila da odu na bračno savetovalište, ali je on to odbio, prenosi Mirror.

Foto/Freepik/yanalya

Jedne večeri, dok je ona u svojoj sobi gledala TV, on je zaspao u drugoj sobi za svojim laptopom – i tada se sve promenilo. Došla je do njega, pogledala u ekran i videla poruku “Nedostaješ mi. Brzo se vrati kući. Poljubac”.

Mel je pažljivo podigla laptop i odnela ga u svoju sobu da bi pročitala ostale poruke, iz kojih je saznala da njen muž ne samo da je imao aferu sa drugom ženom, već je bio i veren sa njom!

Umesto da mu sve kaže i suoči se sa njim, odlučila je da želi da mu se osveti i kada je posle nekoliko dana rekao da ponovo ide na duže putovanje, znala je tačno šta će da uradi.

Foto/Freepik/wavebreakmedia_micro

“Istog dana kada je otišao, kontaktirala sam agenta za nekretnine i rekla mu da želim hitno da prodam našu kuću, čak i ispod prosečne cene. Ništa me nije sprečavalo, pošto je kuća na moje ime, što smo odlučili još kad smo se uselili, zbog toga što nam je to omogućavalo povlastice što se tiče poreza”, kaže Mel.

Nakon što je prodala kuću jednom mladom paru, nastavila je da se normalno dopisuje sa svojim mužem, tako da on ništa ne posumnja dok je na putovanju.

“Napravila sam novi bankovni račun, gde su mi legle pare. Nisam bila tu da vidim njegovu rekaciju kada se vratio svojoj kući, koja više nije pripadala njemu – ja sam u to vreme bila na krstarenju sa drugaricama. Nakon ovoga, on se preselio u Kanadu sa svojom novom devojkom. Nije me i dalje kontaktirao u vezi sa razvodom. Jedva čekam taj poziv”, iskrena je Mel.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar