Bekvalčeva dobila NEPRISTOJNU PONUDU: Izvesni biznismen iz Beograda daje 100.000 evra za noć sa njom!

Nudi joj "savršeni život"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/ Aleksandar Nalbantjan

Pevačica Nataša Bekvalac sigurno dobija mnogo nepristojnih ponuda, ali jedna koja joj je stigla u inboks Instagrama i više je nego zanimljiva. Naime, lepoj Nati u poruci se udvara izvesni gospodin po imenu Mladen koji joj nudi čak 100.000 evra samo da provede jednu noć sa njim!

Kako prenosi Kurir, u poruci koja je stigla Bekvalčevoj piše sledeće:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Vidi ovako, ti i ja se odlično poznajemo. Daću ti 100.000 evra za noć s tobom. Ne moraš da me voliš, ne moraš da budeš sa mnom, ali mi daj šansu. Usudi se. Probaj me. Imam kola. Stan. Vikendicu. Imam dvoje dece. Ovo mi je lažni profil, ali to nije ni važno”, napisao je u poruci, a potom krenuo da joj se intenzivnije udvara.

foto:E-stock/A.Nalbantjan

“Osvojiću te. Bićeš moja! Ne tražim ništa, samo jednu večeru sa tobom. Jedan trenutak da me vidiš i shvatiš da pravi muškarac postoji. Ja nisam iz te priče IT sektor i bacanje loptica po sportskim i vodenim terenima”, naveo je u poruci dečko koji joj se predstavio kao Mladen, aludirajući na profesije Natašinih bivših muževa Luke Lazukića, koji je IT stručnjak, Ljube Jovanovića, bivšeg rukometaša, i Danila Ikodinovića, proslavljenog vaterpoliste.

On joj je obećao i savršeni život.

“Ja ću da ti pružim život, strast, emocije. Pored mene ćeš biti “barbika”. Živa “barbika”. Ona koja hoda ovom zemljom, koja svojom lepotom daje posebnu draž. Odgovori na ovu poruku i tvoj život će se promeniti iz korena. Samo tvoj odgovor je dovoljan da magija počne. Ja te čekam da ti pokažem svoje pravo lice”, poručio je izvesni Mladen.

Kako saznaje pomenuti list, u pitanju je jedan beogradski biznismen koji poslednjih godina živi na relaciji Srbija – Francuska – Švajcarska. Bavi se prodajom luksuznih automobila. On je u Natašu zaljubljen već izvesno vreme i kad god je mogao, išao je na njene nastupe. On je ovu poruku prosledio prijateljima jer mu nisu verovali da je skupio hrabrost da se udvara pevačici, iako je to uradio sa lažnog Instagram profila.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar