Ovo je razlog njihovog raskida: Stefan saznao za Ivaninu AFERU sa našim poznatim PEVAČEM?!

Karićev otac saznao je za ovu njenu tajnu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

Gostujući sinoć u emisiji “Zadruga – Narod pita” Stefan karić i Ivana Šopić govorili su o svom raskidu.

Konkretan razlog pucanja njihove veze nije navelo ni jedno od njih, dok se ipak priča navela na to da Stefan ne može Ivani da oprosti određenu stvar, koju je saznao. Stefan je otkrio da je Ivana to poricala u “Zadruzi”, dok je po izlasku iz rijalitija ipak saznao da ga je lagala… Kako Star navodi, u pitanju je Ivanina afera sa našim poznatim pevačem koji je od nje stariji oko dvadesetak godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ujedno, njega Stefanov tata Osman poznaje, pa se o svemu tako i pročulo “u njihovim krugovima”, dok je Šopićeva sve negirala ispod pokrivača.

foto:ScreenShot/Youtube

“Ivana je imala aferu sa jednim poznatim pevačem. Upoznali su se na jednom njegovom nastupu u Beogradu i tada su razmenili telefone. Ubrzo nakon toga su se i videli, ali tri četiri puta, ne više od toga. Ivana se nije nadala da Stefan uopšte to može da sazna, jer ništa nije bilo ozbiljno između nje i poznatog pevača. Međutim, Osman se sa njim poznaje, pa se preko nekih poznanika pročulo za tu aferu. On je razveden, nema ozbiljnu vezu, tako da njemu ne može da smeta što su saznali za Ivanu i njega”, kaže izvor blizak Kariću.

LETELO PERJE između bivših partnera! Karić Šopićevoj: Saznao sam da su te mnogo njih… (VIDEO)

“Stefan je i u ‘Zadruzi’ čuo za tog pevača i pitao je Ivanu ispod pokrivača, ali je ona burno negirala. Kada je izašao sa svih strana su mu govorili o tome, da bi joj na kraju sasuo sve u lice. Ivana je ostala pri tvrdnji da sa tim čovekom nije imala ništa, a Stefana nikako nije mogla da ubedi u to, da bi na kraju podlegao pritisku oca i prijatelja. Osmanu se takođe nije dopalo Ivanino ponašanje dok je boravila u njihovom domu. Osećala se tenzija i Stefan je bio svestan toga. Čak je i Osman prokomentarisao da se u sopstvenoj kući oseća kao potpuni stranac”, zaključio je izvor Stara.



Izvor: Objektiv.rs, Star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar