Migrant provalio u kuću, pretukao ženu, pokrao zlato i novac, a onda je naišao vlasnik kuće s pištoljem

Prvobitno su se tukli nekoliko minuta, da bi domaćin kuće potegao i vatreno oružje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Aljazeera printscreen

U naselju Crvarevac u opštini Velika Kladuša, odigrala se prava drama. Migrant je provalio u jednu kuću u kojoj je bila sama žena.

Kako saznaje “Avaz”, migrant ju je pretukao, a onda krenuo u potragu za vrednostima. Prevrnuo je celu kuću u kojoj je pronašao zlato i novac. Potom je krenuo na vrata ali je stigao i domaćin. Migrant je pobegao, ali domaćin ga je uz pomoć komšije stigao, piše Avaz.

Prvobitno su se tukli nekoliko minuta, da bi domaćin kuće potegao i vatreno oružje te ranio migranta. Potom ga je vezao i pozvao policiju.

Ale Šiljdedić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona potvrdio je ove informacije za “Avaz”.

“Prvo je migrant provalio u jednu kuću, pa onda je krenuo u drugu i u toj kući ga je zatekla žena u hodniku i on je fizički nasrnuo na nju. U međuvremenu je došao muž, sukobio se s njim, ali je migrant uspeo da pobegne. Odneo je određene količine nakita i novca, a onda kada ga je stigao vlasnik nakon nekog vremena, došlo je opet do sukoba i potezanja pištolja. Vlasnik kuće je pucao u pod ispred njega ali metak je pogodio migranta. Ponovo je pobegao dalje, ali je nađen vrlo brzo. Nađene su i vrednosti koje je otuđio i prevezen je u bolnicu”, kazao je Šiljdedić za “Avaz”.



Izvor: Avaz.ba

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar