Savetovali su joj da se OTARASI psa, a da ih je poslušala danas ne bi bila ŽIVA! (FOTO)

Psi su zaista neverovatna stvorenja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Freepik/prostooleh

Nedavnom objavom na svom Facebook profilu, Alana je potsetila na pravu dramu koja joj se desila pre samo nekoliko godina. Stravučan scenario za svaku ženu je da u trenutku kada je trudna, stvari pođu po zlu.

Alana Batler iz Velike Britanije, podelila je priču o svom psu rase akita, za koga tvrdi da ima izrazitu moć intuicije. Iako je test prvobitno pokazao negativno, Keola, kako je ime njihovom ljubimcu, zgrabila je test i odnela ga direktno do kante za đubre.

Tek kasnije su Alana i njen verenik saznali da je ona zapravo sve vreme trudna i da je test bio neispravan. Tada se prvi put uverila u intuiciju svog psa.

Međutim, njihovi “prijatelji” su bili snažno protiv toga da psa zadrže jer dolazi beba, a tu nema mesta psećim dlakama. Ni Alana ni njen verenik nisu hteli ni da pomisle da se reše Keole, a to se kasnije ispostavilo kao najbolja stvar koju su uradili.

Naime, Alana je u 20. nedelji trudnoće počela da trpi jako velike bolove. U bolnici su joj rekli da je to normalna pojava jer je sitnije građe a da verovatno ima ili dosta plodove vode ili je beba teža.

Alana sad tvrdi, prisećajući se situacije, da je njena ljubimica istog trenutka znala da nešto ozbiljno nije kako treba. Ne samo što nije želela da se pomeri od nje, već je neprestano cvilela i “plakala”.

Nigde je nije puštala samu i uvek ju je “fiksirala” pogledom. Dok se spremala za posao, Keola je toliko zavijala da je Alana ipak odlučila da još jednom ode na pregled.

Međutim, čim je došla do bolnice, onesvestila se u hodniku.

Ispostavilo se je Alana imala duplu infekciju bubrega i, s obzirom da nije dugo lečeno, doktori su bili suočeni sa jednim od najgorih slučajeva koji su videli u karijeri. Na sve to, imala je i bakteriju koja je otporna na antibiotike a koju je imala samo još jedna osoba u velojh Britaniji. Sve vreme to ju je polako ubijalo i doktori su rekli da je čekala samo malo duže, danas ne bi bili živi ni ona ni njen sin.

Alana i njen sin koga su nazvali Linkoln su živi i zdravi zahvaljujući Keoli. Ona obožava svog “malog brata” i sa radošću prihvata ulogu dadilje.

Danas je Keola ponovo trudna ali i te kako obraća pažnju na “signale” svog psa. Keola je zaista bila njen anđeo zaštitnik!



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar