Prvo PRETILA Bojani, a onda se odlučila na radikalniji potez: Šijanova bivša SMUVALA Rodićkinog bivšeg?!

Latino serija na srpski način....

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Bojana Rodić i Mirko Šijan veoma su interesantni javnosti, koja prati svaki njihov korak. Poslednji detalj vezan za njih dvoje mnoge je podsetio na zaplet u nekoj latino seriji.

Foto: Screenshot Instagram

Naime, kako Alo piše, bivša devojka Mirka Šijana, sa kojom je raskinuo nakon tri godine, upravo zbog lepe Bojane, sada je u vezi, ni manje ni više, nego sa Rodićkinim bivšim!

” Ona nikako da se pomiri s tim da ju je Mirko ostavio, pa umesto da njega krivi za krah njihove ljubavi, ona je svu svoju mržnju usmerila ka Bojani. Najpre ju je ogovarala kod svih ljudi koji je poznaju, navodno joj pretila putem društvenih mreža, čak je do Rodićeve došla i informacija da je izjavila kako će je pregaziti automobilom čim je bude videla”, ispričao je izvor za Alo.

Foto: Screenshot Instagram

Kako se Bojana, inače sestra Cecine snajke, Bogdane Ražnatović, na sve to nije osvrtala, Šijanova bivša odlučila je da se smuva sa njenim bivšim dečkom.

” Verovatno je mislila da će je na taj način povrediti te da će je to zaboleti, ali se prevarila. Prvo, Bojana je ostavila tog dečka, a ne on nju, a drugo, ta veza je trajala kratko i nije bila ozbiljna”, ispričao je izvor blizak Mirku Šijanu i Bojani Rodić.

Bojana i Mirko uživaju u svojoj ljubavi i ne haju za to šta rade njihovi bivši partneri, a Bojana nije želela da da nikakav komentar na ove navode.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar