Nedeljni horoskop od 6. do 12. jula: Napeti i nervozni dani su pred nama!

Tokom ove sedmice svim znacima zodijaka će biti potrebno strpljenje, mudrost i diplomatičnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Anja

OVAN

Posao
Nedelja počinje napeto i nervozno. Mogući su i sukobi sa nadređenima. Pokušajte da se distancirate od rasprave. Tokom sedmice nadajte se dobrim finasijama a to znači da dolazi dobitak. Međutim, povedite računa o trošenju bez granica i smisla. Krajem sedmice povoljna saradnja sa strancima.
Ljubav
Kako na poslovnom planu tako i na ljubavnom polju može doći do sitnih razmirica i sukoba. Dobro je to što se možete posvađati i pomiriti u jednom danu. Polovinom sedmice slobodni Ovnovi mogu dobiti poziv koji se ne odbija. Krajem nedelje ulazite u uobičajenu dnevnu rutinu.
Zdravlje
Povedite računa o sinusima i očima.

 

BIK

Posao
Nedelja vam počinje rešavanjem nesporazuma sa kolegama sa posla. Prosto se ne razumete sa saradnicima. Potrebna je bolja i opširnija komunikacija. Tokom nedelje možete očekivati nove ugovore koji nisu najpovoljniji za vaše poslovanje. Razmislite pre nego odlučite. Krajem sedmice imate svoje jasnije preglede poslovanja.
Ljubav
Ova nedelja donosi vam pojačanu aktivnost kada je u pitanju ljubavni odnos. Osobu koju dugo priželjkujete uzvraća signale. Tokom sedmice počinje ljubavna prepiska. Nemojte sve uzeti preozbiljno, pogotovo ako je to neko iz poslovnog okruženja.
Zdravlje
Povedite računa o ishrani.

BLIZANCI

Posao
Poslovne obaveze nećete zapostavljati ali je na vašem rasporedu i zabava. S obzirom na objektivne okolnosti, zabavu tražite u poslovnim izazovima. Oslonite se na poznate kontakte i vaši planovi mogu biti realizovani. Imate podršku zvezda kada su vaše vizije u pitanju.
Ljubav
Odlučni ste i spremni za zabavu. To će zbog okolnosti biti u okviru bliske porodice. Povremeni nesporazumi brzo menjaju mesto sa duhovitim replikama. Odlična sedmica ako ne ulazite u velike rasprave zarad toga da uvek budete u pravu.Slobodni Blizanci ne moraju biti sami, dovoljno je da okrenu dobro poznat broj.
Zdravlje
Dobro se osećate.

RAK

Posao
U prvoj polovini nedelje imate nejasne stavove i principe kada su poslovni saradnici i posao u pitanju. Pomračenje Meseca u Jarcu je prošlo i ostalo iza vas. Zato je sada potrebno da manje sumnjate u sebe i pokrenete novi ciklus koji je ispred vas. Krajem sedmice dolaze vam povoljne prilike pa možete napraviti radikalne korake.
Ljubav
Početak sedmice rezervisan je za nesporazume sa partnerom. Želite iste stvari ali na drugačiji način. Potrebno je da napravite kompromisno rešenje koje vas vodi ka cilju. Slobodni Rakovi su raspoloženi za dopisivanje i druženje preko društvenih mreža.
Zdravlje
Ne opterećujte sistem varenja.

LAV

Posao
Željni ste promena i konkretnih dešavanja a čini vam se da su svi zaboravili na vas. Tokom sedmice počinju poslovi da se pomeraju na bolje. Tako će krajem sedmice biti potrebno da se fokusirate na posao da bi ste se dobro samoprezentovali. Finasije su stabilne ali nije period za ulaganje u nove poslovne projekte. Vodite računa o novcu.
Ljubav
Slobodni Lavovi mogu započeti romansu sa harizmatičnom Vagom. Ove sedmice možete osetiti jaku ljubomoru koja pravi problem u emotivnim odnosima. Dok će oni Lavovi koji su u braku ili dugoj vezi imati nezgodne razgovore sa partnerom. Pitanja mogu biti vezana za finasije i nekretnine.
Zdravlje
Bez većih tegoba.

DEVICA

Posao
Prva polovina sedmice može biti stresna za vas jer vam predstoji rasprava oko finasija. Pitanja novca i plaćanja obaveza su jako naglašeni u ovom periodu. Poslovni saradnici vode bitku sa vama oko novca. Potrebno je da se klonite rasprava koliko je moguće, pogotovo ako imate validne ugovore. Držite se svojih dogovorenih poslovnih planova.
Ljubav
Kod vas je prošlost još uvek prisutna. To znači da vas ne pušta tako lako partner sa kojim ste bili u vezi. Međutim, već krajem sedmice se definitivno menja situacija na vašem ljubavnom polju jer vam u život dolazi nova osoba. Nećete odmah ući u vezu, ali možete imati prijatne dane sa osobom koja vam se sve više dopada. Device koje su u braku imaju period stagnacije kada su u pitanju emotivni odnosi.
Zdravlje
Akutni problemi sa varenjem.

VAGA

Posao
Početkom nedelje nećete moći biti samo posmatrač, već i veoma aktivni učesnik, kada su poslovni projekti u pitanju. Vaše učestvovanje u pojedinim poslovima može izazvati nelagodu kod saradnika. Zato pokušajte da ne ulazite u rasprave koje vam nisu potrebne. Krajem sedmice možete imati bolju finasijsku situaciju.
Ljubav
Kažu da je dobro nikad ne reći nikad. To samo zato što možete biti u situaciji da ponovo sretnete staru simapatiju na koju ste čak i zaboravili. Nije to vaš trajni izbor, ali svakako može da prija u danima lepog druženja. Vage koje su u braku imaju zadatak da ne ulaze u svađe sa partnerom. Nisu dani povoljni da se nešto raspravi, već da se završi.
Zdravlje
Povedite računa o imunitetu.

ŠKORPIJA

Posao
Spremni ste da napravite ustupke vašem poslovnom partneru ali to ne znači i da je opravdano.Tokom nedelje očekuju vas izdaci kada su finasije u pitanju. Zato je potrebno da vodite računa o tokovima novca. Ipak, krajem nedelje možete očekivati stabilne prihode.
Ljubav
U prvoj polovini sedmice potrebno vam je strpljenje i velika volja da se ne sukobite sa partnerom. Ništa nije onako kako ste zamislili. Veoma ste nezadovoljni svojim emotivnim životom. Međutim, tokom sedmice polako vas obuzima bolje raspoloženje kada su ljubavni odnosi u pitanju. Dobijate novu energiju i stvari posmatrate iz drugog ugla. Slobodne Škorpije krajem sedmice dobijaju poziv koji dugo čekaju.
Zdravlje
Nemate većih problema sa zdravljem.

STRELAC

Posao
Kreativni ste i veoma aktivni kada je poslovna sfera u pitanju. Međutim, niste zadovoljni sa nagradama. Zato možete imati neugodne razgovore sa poslodavcem. Ipak, potrebno je da izbegavate dodatne troškove i da vodite računa o tokovima novca. Ako razmišljate o kreditu ili pozajmici ovo nije povoljan period za te transakcije.
Ljubav
Početkom sedmice Sunce i Mars su u kvadratu, pa zato osećate napetost i nervozu. Međutim, iako možete imati rasprave sa partnerom sve možete izgladiti ako je ljubav obostrana. Nepovoljno je to što može biti ljubomore, strasti i posesivnosti, pa sve to pomešano daje jedan turbulentni period. Zato se krajem nedelje smiruju strasti i vi ponovo plovite rekom ljubavi.
Zdravlje
Bez većih tegoba.

JARAC

Posao
Spremni ili ne, vama je počeo novi ciklus u poslu. Pomračenje Meseca u vašem znaku je najavilo završetak određenog pravca u poslovnim projektima. Potrebno je da prihvatite kompromise koji nisu srodni vašem karakteru. Promene su krenule i bez vas. Nemojte odlagati planove, nego se presaberite i krajem nedelje krenite u akciju.
Ljubav
Vi ste već raskrstili sa idealima kada je ljubav u pitanju. Zato tokom ove sedmice ne preduzimate nikakve bitne korake. Želite da se konsolidujete i dobro razmislite kojim pravcem i sa kim nastavljate životnim stazama. Krajem nedelje možete dobiti poziv od jednog Raka koji je ludo zaljubljen u vas.
Zdravlje
Zdravlje neće pretrpeti veće promene.

VODOLIJA

Posao
Ove sedmice suzdržite se od suvišnih komentara jer vam se mogu obiti o glavu. Tokom sedmice držite se sopstvenih kreativnih ideja i nemojte brinuti o tuđim. Bitno je da ste vi na pravom mestu u pravo vreme. Krajem sedmice mogući veći izdaci. Vodite računa o troškovima ako je ikako moguće.
Ljubav
Ovo je sedmica vaših dobro poznatih suprotnosti. Volite i ne volite, zaljubljeni ste ali i niste. Ni sami ne znate šta je ono što može da vam pomuti glavu i srce. Zato se ne predajte tuđim opisima situacije nego verujte u svoje šesto čulo. Vodolije koje su u braku imaju sporadične ljubomorne ispade koji brzo jenjavaju.
Zdravlje
Podignite imunitet.

RIBE

Posao
Početkom nedelje ne primate sugestije i nikakve savete. To vas vodi u rasprave sa kolegama na poslu. Već sredinom nedelje stvari idu boljim tokom, jer su se stišale strasti oko stavova. Ovo je period u kome treba da povedete računa o finasijama i tokovima novca. Potrebno je da znate gde i kako, ali najviše zašto trošite ili ulažete novac. Čuvajte se netačnih poslovnih informacija.
Ljubav
Vi ste se oslobodili predrasuda i shvatili ste kako možete da funkcionišete. Nije sve kako ste zamislili ali je to vaše rešenje. Zato ste mirniji u duši i glavi. Sredinom perioda imate susrete sa bliskim prijateljima i to vas može jako obradovati. Krajem sedmice obratite pažnju na jednu Devicu.
Zdravlje
Promenite dnevni ritam, prijaće vam.

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar