Ležala dva sata na suncu, zaradila OPEKOTINE kao da je ubačena u rernu (UZNEMIRUJUĆA SLIKA)

Oči su joj se zatvorile, doktor joj je saopštio da je otrovana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/runningaddict23

Šta se to dogodilo sa ovom devojkom koja je dva sata spavala na suncu u Ponka sitiju, Oklahoma?

Pejton Vilijams (25) nije mogla da otvori oči i na čelu je imala stravične rane zbog kojih je morala da ode kod lekara. Sunčanje u parku donelo joj je mesec dana nepodnošljivih bolova zbog kojih će zamrzeti leto.

Pejton je na Instagramu objavila veoma uznemirujuće slike napominjući svima da uvek sa sobom nose zaštitne kreme, da ne bi posle pili antibiotike kao ona.

Neki pratioci našalili su se sa njenim izgledom, što je ona, pozitivnog duha i prihvatila, nazivajući sebe Kvazimodom ilči Slotom iz filma “Gunisi”.

“To što sam dobila na čelu veoma me je bolelo i nisam mogla da verujem da je moguće zaraditi na suncu, ali da su mi se oči zatvorile na dva dana…horor. Doktor mi je rekla da me je sunce otrovalo. Nisam znala ni da postoji taj termin. Dvadeset dana sam pila lekove i mesec dana mazala kreme protiv rana na koži”, opisala je svoje muke Pejton Vilijams.

Više nije htela da prodaje snimke svog tela, a onda su je 4 devojke sa KOSOVA silovale na BRUTALAN načinIzvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar