Za neke ćete se iznenaditi: 5 poza za ORALNI odnos uz koje će svaka žena da ima INTENZIVAN vrhunac

Mnogim ženama je ovo omiljena seksualna aktivnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pexels.com/Valeria Boltnevna

Slobodno možete da iskoristite poze u seksu kao deo predigre ili za završni čin jer, verovali ili ne, penetracija nije najlakši i najbrži način da žena postigne vrhunac.

Pružite joj zadovoljstvo oralnim seksom i primetićete razliku.

Istraživanja tu tvrdnju potvrđuju, a čak 70 odsto ispitanih žena kojima su partneri pružilii oralni seks ovo iskustvo smatraju jako prijatnim.

Foto/Pexels.com/ W R

Prema rezultatima studije objavljene u časopisu Journal of Sex and Marital Therapy , stimulacija klitorisa ustima i jezikom je potrebna kod trećine žena kako bi doživele vrhunac.

Rezultat oralnog seksa je i dodatna vlažnost, piše Health, a prenosi portal 24 sata.

“Oralni seks pruža najbolju stimulaciju klitorisa“, kaže psiholog Megan Fleming, koja radi kao seksualna terapeutkinja i bračna savetnica u Njujorku.

Iako verovatno imate omiljenu pozu u kojoj uživate u oralnom seksu, probajte nove poze koje će podstaknuti vaša osećanja i dovesti do snažnijeg vrhunca.

Foto/Pexels.com/MarxIlagan

1. Naslonjeni na krevet

Dok ležite na leđima, a partnerova glava je među vašim nogama, imaćete savršeno uživanje, koje je samo vaše. Možete da zatvorite oči i da uživate u fantaziji ili da držite partnerovu glavu kako biste bili više povezani ili ga usmerili na područja koja vam više odgovaraju. Ako vam je prijatnije, možete da koristite povez ili masku za spavanje.

“To će vam omogućiti da se više oslobodite. Dodatno, kad sebi uskratite vid, izoštrićete ostala čula“, kaže Fleming objašnjavajući kako bi u tom slučaju iskustvo moglo da bude intenzivnije.

2. Neka vam jastuk bude potpora

“Određene poze će omogućiti bolju stimulaciju klitorisa“, kaže Fleming savetujući da stavite jastuk pod zadnjicu. To će vašem partneru omogućiti bolji pristup vulvi, klitorisu i vagini. Takva poza će da bude udobnija i za njega.

3. Na sve četiri

Zauzmite položaj tako da klečite i oslanjajte se na ispružene ruke kako bi ključni delovi bili tačno ispred lica vašeg partnera.

“Na taj način možete da se primaknete ili odmaknete i da intenzivirate ili smanjite pritisak čime ste dobili više kontrole. Pritom,  ovo je odlična vežba za unutrašnji deo butina“, dodaje Fleming.

Foto/Freepik

4. Klasična poza 69

Ova poza zahteva izvesno poznavanje tehnike, ali se isplati jer omogućuje istovremeni užitak za oba partnera. Postoji više načina da se izvede poza, a vi morate da pronađete onaj koji vam najbolje odgovara. To može da bude poza u kojoj oboje ležite sa strane, držeći jedno drugome noge ili ona u kojoj je jedan partner na drugom.

5. Naslonjeni na zid

Ako stojite naslonjeni na zid ili rub stola imaćete osećaj dominacije dok partner na kolenima kleči ispod vas. Trebaće vam vremena kako bi vam ova poza postala udobna, ali dok partner drži vaše bokove i zadnjicu osećaćete se sasvim drugačije.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar