SKANDAL: Đilasov savez izvređao američkog ambasadora i hoće da ga PROTERA iz Srbije

Jedan od lidera Saveza za Srbiju uputio skandaloznu poruku Entoniju Godfriju na Tviteru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YouTube printscreen

Janko Veselinović, jedan od lidera Saveza za Srbiju koji predvodi Dragan Đilas, uputio je skandaloznu poruku američkom ambasadoru Entoniju Godfriju, uvredivši diplomatu i poručivši da ga treba proterati iz Srbije.

Veselinović je na društvenoj mreži Tviter reagovao na Godfrijev tvit, u kom je američki ambasador naveo da je počastvovan prilikom da ugosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića i srpske ministra na skupu povodom predstojećeg Dana nezavisnosti, najvećeg nacionalnog praznika Sjedinjenih Američkih Država.

– Ovaj čovek svaki dan podiže nivo političke gluposti i vređa građane Srbije. Na proslavu je pozvao samo ljude iz SNS-a i verovatno iz SPS-a. To niko nigde ne radi. Prosto to je uvredljivo za ostatak građana zemlje domaćina. Ovaj čovek bi trebao biti persona non grata – napisao je Veselinović.

Foto: Twitter printscreen

Prve reakcije njegovih pratilaca na Tviteru bile su negativne, pa su mu, između ostalog, poručili da “ne tuguje”, jer će “i njega pozvati kad bude bio bitan”.

Jedan tviteraš je konstatovao da je SNS legitimna vlast i uputio Veselinoviću pitanje i savet: “Neće valjda zvati neku bojkot opoziciju? Pišite Tanji Fajon”.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar