“Mulac, šta glumiš?”: Muškarac se utopio u Rijeci, svedok otkrio da su ga u more gurnuli PIJANI drugovi

Lekari Hitne pomoći su pokušali da mu pomognu, ali on je ubrzo umro

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Youtube/Printscreen

Muškarac u 40-im godinama umro je u utorak popodne na plaži u riječkoj četvrti Pećinama, uzrok smrti utvrđuje se obdukcijom, a istraga tog slučaja još traje, doznaje se od primorsko-goranske Policijske uprave. Kako piše Novi list, u more ga je gurnula grupa muškaraca.

Policiji je utorak u 18:30 sati dojavljeno da je muškarcu na plaži pozlilo, nakon čega je na plaži s njim zatečeno još nekoliko osoba.

Lekari Hitne pomoći su pokušali da mu pomognu, ali on je ubrzo umro.

Policija navodi da se utvrđuju sve okolnosti u kojima je muškarac preminuo, te da se nad nekoliko osoba, koje su takođe bile na plaži, sprovodi kriminalistička istraga.

Sve je na društvenim mrežama opisao jedan od svedoka:

“Nažalost, svedočio sam tragičnom događaju. Kao i uvek pa tako i danas, odlučio sam nakon treninga otići na more radi rekuperacije. Prilikom dolaska na Pećine (stene blizu Jadran hotela) uočio sam vidno pijanu ekipu od njih 4-5 koji su imali oko 30-40 godina.

Nakon nekoliko minuta ista ekipa dolazi i guraju svog “prijatelja” nasilno u more. Iako na prvu se činilo da je sve u redu jer je čovek nastavio plivati, nakon samo 20 sekundi telo je postalo beživotno.

Pošto je teren sam po sebi loš (duboko more i samo stijene) odlučio sam pomoći čoveku. Nekako smo ga izvukli van i okrenuli ga na bok, pulsa nije bilo.

U tom trenutku dolazi Hitna pomoć i kreću s reanimacijom, ali nažalost bilo je prekasno. Kada sam davao iskaz policiji celo vreme su mi dobacivali “mulac, šta glumiš”, “nemoj da podivljam pa će gospoda policija morat’ pucat’ po meni”. Kako sam čuo, ista ekipa ima podeblji policijski dosje pa čak i zatvorski.

Jedan život je izgubljen, ali se nadam da će odgovorni kazniti za ovo”, napisao je mladi Riječanin.



Izvor: Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar